Ez mi lehetett az égen?
Figyelt kérdés
Kb 6 óra körül kimentem cigizni és láttam egy szemmel láthatóan közelebben repülő tárgyat mint egy átlag repülő. Eleinte mintha frontálisan közeledett volna, aztán iránytváltott és nagyon lassan a hold fele ment. Később kilenc körül egy másik ponton megint láttam. Most az előbb az ablakból egy újabb ponton látom "jönni-menni" ugyanis időnként megáll, aztán halad. Azért ide írom mert én paranoiásként egyből arra gondoltam biztos ufo. Le se mertem videózni egyrészt mert nem sok látszana belőle másrészt meg nehogy idejöjjön vagy valami ilyesmi. Már így is elég zaklatott vagyok, hogy nem akar onnan fentről eltűnni már órák óta. Hol közelebb van, vol távolabb. Hol halad, hol nem.2023. nov. 26. 23:02
1/15 anonim válasza:
Íttá szítá vagy a kettő kombinációja?
2/15 anonim válasza:
UFO. Nem kisfiam, az UFO nem azt jelenti, hogy földönkívüli.
3/15 A kérdező kommentje:
UFO=Azonosítatlan repülő tárgy. Ez épp elég a bef*sáshoz köszi :D Amúgy meg lány vagyok.
2023. nov. 26. 23:15
4/15 A kérdező kommentje:
Műhold szokott ilyet csinálni? Annyira nem értek hozzá sajnos, a páromnak mondtam, hogy nézze meg de ő most lázas és semmi kedve nem volt felkelni megnézni. Úgyhogy csak rátok számíthatok. (paranoia ON)!
2023. nov. 26. 23:18
5/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyértelműen UFO volt. Tudom, hogy a mentális képességek hiányával küszködő itteni szkeptikusokák le fognak pontozni, de ki kell mondani az igazságot. Kutatómunkám eredményeként meg vagyok győződve róla, hogy számtalan földönkívüli faj jár ide, erre a kis planétára és te ennek egy megjelenését láttad.
6/15 anonim válasza:
5# -el egyetértek, de ez lehetett műhold is, nagyon gyors pályaváltásra is képes némelyik.
Odamenni nem fognak hozzád, ilyesmi miatt ne izgulj.
7/15 anonim válasza:
ezek teljesen hülyék itt a kommentekben, legvalószínűbb hogy valaki egy drónt reptetett és azt láttad de video hiányában csak spekulálni tud az ember
#5 kérlek fejtsd ki a “kutatómunkádat” és legyen benne rendes source is ne csak ilyen “trust me bro”
#6 a katonai felhasználású műholdakon kívül nem nagyon képes egyik sem gyors irány változtatásra és már az is egy nagy feature ha egyáltalán szabad szemmel megpillantassz egy műholdat
9/15 anonim válasza:
Az #5-ös csak troll, ne vegyétek komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!