Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Tegnap horgásztam és mikor felnéztem az égre akkor három fekete pöty repült az égen mik lehettek ezek? ufók?2023. jún. 21. 11:23
2/10 A kérdező kommentje:
Madár biztos nem mert anyit láttam hogy kör volt
2023. jún. 21. 11:47
3/10 anonim válasza:
kör.
Hát ha elég messze van, kb minden pontszerűnek hat. Műhold simán lehetett akkor.
4/10 Ufokurtato007 válasza:
Három fekete pötty valószínűleg gujmán felderítőegység. Persze, így ennyi információval nehéz megállapítani, de a fekete pötty, stimmel a gujmánoknál rendszerezett fekete konnyűcirkálóval.
5/10 anonim válasza:
Én hiszek az Ufókban. Sok ilyen megfigyelés van amit leírtál
6/10 anonim válasza:
Mondjuk abban nehéz nem hinni, hogy léteznek repülő dolgok amikről nem tudjuk mi....
7/10 anonim válasza:
Mondjuk felvilágosultabbak valóban hiszen az UFO-kban, hiszen egymástól független hiteles beszámolók vannak egy jelenségről. Viszont a hétköznapi ember akinek az agyát a média kimosta, nem hisz idegen lények látogatásába. Mondjuk az is közrejátszik ebbe hogy lejáratják a témát sajnos
8/10 anonim válasza:
Hát de őszintén, ha 1 hiteles besázmolóra jut 20 kínosan lejárató, akkor mégis mire számítson az ember?
Elmentem horgászni, felnéztem, valamit láttam, mi volt az. Há' biztos ufókok. Igaz, az UFO kifejezést nem a földönkívüli, technológiailag fejlett lényekre, vagy az ő járműveikre használják, de mellékes, ufókok voltak.
meg a másik: MEGVAN a bizonyíték! Az XY mondta, hogy ő látott! Hogy hol a bizonyíték? Hát mondta, hogy látta, ez a bizonyíték.
És akkor az ember vegye komolyan azokat, akik ilyesmiket harsognak?
9/10 anonim válasza:
Dronok lehettek, egyre többet lágni az utóbbi időben!!
10/10 anonim válasza:
Az ufókban nem hinni kell mert tényleg ott vannak.
A vita tárgyár csupán az képezi, hogy mik ezek és kik vezérlik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!