Hátborzongató felvétel: hópihe alakú UFO-t láttak Mexikó felett, az emberek alig hittek a szemüknek. Új faj lehetet?
Figyelt kérdés
Rengeteg Ufó-t láttam már. Igen sok faj látogassa planétánkat : ovális, szivar alakú, csészealj, gömb, háromszög, estig lehete sorolni, de pillangót még sose láttam. Új fajt üdvözűlhetünk? [link] 2022. okt. 22. 14:10
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
akár lehet is
4 szavazat
1/9 anonim válasza:
gondolom nem olvastad el végig a cikket...
az egy lufi volt a közeli fesztiválról.
de amúgy ha lennének ufók, akkor sem feltétlenűl új fajról kell gondolnunk, hanem csak új technológiájukról.
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy érted, hogy fejlődik az idegenek technológiája?
2022. okt. 22. 20:15
3/9 anonim válasza:
....ez most komoly kérdés???....
1.ez a cikk is megírja h nem ugó stb.
2. ha lennének ufók stb., akkor mi a f@szomért ragadnának le a fejlődésüknél? Az emberiség talán nem fejlődik?
Ha vannak is ufók/földönkívüliek, azok szásszor inteligensebbek és fejlettek minden szinten. Tehát sohase állnak le a fejlődésben.
Ezt azért te is gondolhatnád.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Énint főufilokopéduss szagtekintéjj azt kell mondjam ez nem ufi, hanem egy zuhanó tobzoska alulnézetből.
6/9 anonim válasza:
Persze elofordulhat hogy csak topzoskának alcázza magát... A semorgozitáktól minden ki telik.
7/9 anonim válasza:
Most akkor pillangó vagy hópihe? Mert nem mindegy.
8/9 anonim válasza:
Megnéztem a képet. Teljesen ugy néz ki mint egy katicabogár alul nézetből ami az ablakon mászik. Az ufo amirol irsz egy ablakon mászó bogár.
9/9 anonim válasza:
Ja 1-es a cikket is elolvasta.
8-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!