Fejlettségben lehagytuk már az előző emberiség tudásszintjét?
Nagyon frusztrál titeket a kérdés, csak tudnám, miért...
Valyon tényleg ekkora gond számotokra, ha valaki az előző emberiségről tesz ki kérdéseket?
addig sajnáltam a csávót amig meg nem lattam a nevet... igen őt mar lattam kiirni ide trollkerdest. igy ne csodalkozz ha nem vesznek komolyan
ha nem trollkodtal volna, akkor en sem latom ertelmet belekotni a helyesirasba. valoban kocsogseg. lenne
egyebkent szerintem, most nagyobb a tudasunk egyertelmuen, a multbol csak az egyiptomi piramis maradt meg ami erdekes
viszont nekunk egy csomo minden maradna fent tuti akar a foldbe temetve, gondolok itt kis targyakra is
amiben fejlettebbek lehettek, en ugy gondolom hogy, spiritualisan lehettek fejlettebbek nalunk. abban talan nekik volt nagyobb tudasuk, mar ha letezik egyaltalan a dolog
"Köztudott tény, hogy az emberiség 12-15 ezer évvel ezelőtt egyszer már kipusztult."
. Nem, nem az.
"Nagyon frusztrál titeket a kérdés, csak tudnám, miért..."
. Talán mert széttrollkodod a kategóriát a kretén kérdéseiddel.
Megértem, szerintem az egész kategória egy vicc, de röhej, hogy míg nekem vagy másoknak a válaszainkat törlik, ha spirikkel vitázunk, addig a Te erőltetett, trollkodó kérdéseidet gond nélkül fent hagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!