Ha bizonyított, hogy léteznek UFO-k, akkor miért kételkednek a szkeptikusok abban, hogy segítették az őskorban az emberiséget?
Az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent. Ezeknek a létét mindenki elismeri.
Ha viszont abban konszenzus van, hogy léteznek UFO-k, akkor abban miért kételkednek a szkeptikusok, hogy segítették is az emberiség fejlődését az őskorban?
Ebben az évtizedben az egész emberiséget érintő igazságok mind tiltva vannak. Ami ilyen info és nem szedik le azonnal a youtube-ról, a facebookól, a twitterről, az kamu.
Ez a szűrő mára már ilyen egyszerű lett.
Nekem nincs nagy tudásom földi dolgokban, főleg nem történelemben, de annyi tudásom azért van, hogy közel biztos legyek abban, hogy jöttek ide. Elvégre egy virágzás végén vagyunk mi ezen a bolygón. Az előttünk bődülő virágzások eredményei biztos idebukkantak 1-2 dolog miatt akár csak az utóbbi 1 millió évben, de miért ne korábban.
Szkeptikus vagyok, és nem kételkedem ebben. Kérdező, te nem tudod mit jelent a szkeptikus szó. Kérlek olvass utána.
3 - Szóval szerinted nincsenek azonosítatlan repülő tárgyak? Minden repülő dolgot mindig, mindenki be tud azonosítani? Érdekes...
6 - Okoskodás helyett értelmes dolgot is írhatnál.
"Szóval szerinted nincsenek azonosítatlan repülő tárgyak? Minden repülő dolgot mindig, mindenki be tud azonosítani? Érdekes..."
. Most nem tudom, hogy szimplán kretén vagy, vagy nem érted amit Te és amit én írtam.
Bizonyíték. Nem az UFO-ra. Arra, hogy "segítették az őskorban az emberiséget". Már elfelejtetted, mit kérdeztél? Érdekes...
Katyvasz a Te fejedben van: folyamatosan kevered az UFO hivatalos definícióját azzal, ahogyan a közbeszédben használják, attól függően, mi passzol jobban a gondolatmenetedhez.
De akkor magyarázd el, hogy
- egy azonosítatlan repülő tárgy hogyan segíti az emberiséget, vagy egy embert
- miért tenné
- mi bizonyítja, hogy az őskorban is voltak
Ha folytatod amit eddig csinálsz, azzal kijelented, hogy csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!