Mert engem nagyon érdekel az ezotétia. Ez mért baj?
2023. okt. 3. 12:34
12/29 anonim válasza:
Szeretnék hinni bennük (Csakis tudományos alapon. Nem hiszek se Istenben, se az ezotériában, se egy felsőbb erőben, csak a tudományban). De sajnos az emberi észnek felfoghatatlanul nagy az univerzum és az "idő". Így sajnos majdhogynem lehetetlen, hogy térben és időben velünk egyszerre és hozzávetőlegesen egy helyen kialakult bármiféle intelligens létforma. Illetve, ha ki is alakult volna, a nagy szűrő elmélet szerint úgyse juthat/ott el arra a szintre, hogy multiplanetáris faj legyen. De ez már teljesen más kérdés. :)
TLDR
Intelligens faj szerintem most a közelünkben nincs, de előttünk és utánunk szerintem simán előfordulhat. Ahogy nekünk is sikerült.
2023. okt. 3. 13:00
13/29 anonim válasza:
Azt szerintem sokan kihagyják a számításból, hogy a multiverzum valószínűleg létezik. Ez azt jelenti, hogy minden lehetőség, amit el tudsz képzelni, az létezik. Tehát az is, hogy egy párhuzamos univerzumban a közelünkben van egy idegenek által lakott bolygó, akik át is tudnak jönni más univerzumokba.
2023. okt. 3. 13:50
14/29 anonim válasza:
Yawn.
2023. okt. 3. 14:43
15/29 anonim válasza:
Én a pufókban hiszek!
2023. okt. 3. 19:44
16/29 anonim válasza:
UfókbaN. De még pontosabban: földön kívüli életben. Az Ufo csak a járművet jelenti, a repülő kis izét, amiről nem tudod, micsoda.
Nem tartom kizártnak, hogy a Földön kívül máshol is van intelligens élet, vagy valamilyen létforma. Abban már erősen kételkedek, hogy minket látogatnának, vagy valaha jártak volna itt. Egyszerűen túl nagyok a távolságok az űrben, hogy ez létrejöhessen.
2023. okt. 3. 20:52
17/29 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy az űrhajókat már a nácik is lemodellezték, ma már az amerikai kormánynak is vannak ilyen gépeik, amivel a népet hülyíthetik. Nem az a probléma hogy nincsenek UFÓ-k, hanem hogy különböztesd meg a valódit a kamutól.
2023. okt. 3. 20:57
18/29 anonim válasza:
Szia! Én hiszem, hogy léteznek UFO-k, de valami miatt nem veszik fel velûnk a kapcsolatot.
2023. okt. 4. 00:08
19/29 anonim válasza:
#18 Valami miatt? Csak nézd végig a gyakorikérdések főoldalán a kérdéseket.... Na, az az a valami.
2023. okt. 4. 00:20
20/29 anonim válasza:
Sokat elmond az itteni közösségről, hogy az értelmes válaszok mind le vannak pontozva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!