Hisztek az ufókban? Kinek mi a leghihetőbb dokumentum a földönkívüliekről?
cnn live - Larry King
2009-ben Larry King, és a CNN új megvilágításba helyezte az eseményeket miután új szemtanúkat szólaltatott meg, akik megerősítik az első éjszaka történteket (katonai bázis, Anglia):
-Ott voltam az első éjszakán, kimentem a bázisról, hogy egy lehetséges repülőszerencsétlenséget vizsgáljak meg, akkor azt hittem repülőgép zuhant le. A csapatommal a keleti kapunál lévő erdősávhoz mentünk..egy ismeretlen eredetű járművet fedeztünk fel, háromszög alakú volt.
-A földön?
-A földön.
-Megérintették?
-Megérintettük, körbejártuk lefényképeztük. Teljes kivizsgálást tartottunk 45 percen keresztül.
Egy visszavonult katonai biztonsági tiszt által, élő egyenes adásban tett és mások által is megerősített kivételes vallomás.
Ezek az ufók a harmadik birodalomban csak arra bizonyítékok hogy a németek csészealjakat építettek az antarktiszon,szerény véleményem szerint.Viszont atlantisz legendája igen érdekesnek bizonyul ha tudtok ezzel kapcsolatos oldalakat tegyétek közzé.
Itt egy oldal ami elég sok infót tartalmaz hogy hiteles e azt mindenki maga döntse el. [link]
nah jó csak vicceltem, de ha akarok viszonylag hihető érvekkel előrukkolni, még három komment és engem is ufosnak hinne itt a legtöbb human nem csak mz/404-est...nézzétek meg a Közzétételt megelőző nap c. filmet (The Day before disclosure)
Az "emberiség történelmének legnagyobb története" hamarosan napvilágra kerül? Ez a valaha készült egyik legátfogóbb dokumentumfilm UFO-król, és földönkívüliekről, és az azokat körülvevő titkolózásról. Mi az amit már tudunk - és mit tudunk arról, hogy miért kéne többet tudnunk? A film bemutatja az UFO történelmet, és az Európai, valamint az Amerikai földrész legjobban dokumentált eseteit. Szemtanúk, és napjaink legismertebb UFO kutatói mondják el történeteiket, és véleményüket. Körüljárja a Közzététel következményeit, és a társadalomra gyakorolt várható hatásait. A film bemutatja továbbá a földönkívüliek általi emberrablás jelenségét, és az azzal kapcsolatos kérdéseket.
nekem azért tűnik nagyon hitelesnek (ami a címbében is van), mert egy pár ember elmondja, hogy tényleg van/volt egy szerződés, amit ha megszegnek 20 évet is kaphatnak..
nagyon hatásos, én nem hittem az ufokban, de ha megnézitek ezt a filmet, még a legmakacsabb ember is elgondolkodik egy picit...persze az a rész a filmben is benne van, amit mz/404-es mondott, hogy meg kell változni az embereknek, mert amíg felrobbantjuk egymást vagy éhínségbe taszítunk másokat, ne számítsunk sokra...
09:30
Igen, építettek ott UFO-kat, de csak prototipusokat, és nem sokat, csak párat, és az amcsik harcihajóit több tucat UFO támadta meg, nem csak pár darab. Ráadásul azok a prototipusok ahogy a filmbe is mondták a szakértők, víz alatt nem tudtak mozogni, csak a levegőben lebegni, az amcsik viszont a vízből látták őket kijönni, és nem a levegőből támadtak. Akkor mik voltak azok ha nem a prototipusok?
Sziasztok! Én csak három linket tennék be, s mindenki eldönti hisz-e benne!
Linkek:
http://www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!