Hisztek az ufókban? Kinek mi a leghihetőbb dokumentum a földönkívüliekről?
cnn live - Larry King
2009-ben Larry King, és a CNN új megvilágításba helyezte az eseményeket miután új szemtanúkat szólaltatott meg, akik megerősítik az első éjszaka történteket (katonai bázis, Anglia):
-Ott voltam az első éjszakán, kimentem a bázisról, hogy egy lehetséges repülőszerencsétlenséget vizsgáljak meg, akkor azt hittem repülőgép zuhant le. A csapatommal a keleti kapunál lévő erdősávhoz mentünk..egy ismeretlen eredetű járművet fedeztünk fel, háromszög alakú volt.
-A földön?
-A földön.
-Megérintették?
-Megérintettük, körbejártuk lefényképeztük. Teljes kivizsgálást tartottunk 45 percen keresztül.
Egy visszavonult katonai biztonsági tiszt által, élő egyenes adásban tett és mások által is megerősített kivételes vallomás.
Kedves kérdező!
Látom zavarok, már itt sem vagyok.
404 - lelkem, miért kapcsoltad le a nicknév kijelzést, így most olyan titokzatos vagy :\
Persze, jogod van lepontozni, csak szövegértési és értékrendi problémákból adódóan sikerül úgy pontozni, hogy az elveszti az értelmét, és az egész nemhogy reprezentatív lenne, hanem egyenesen h*lyeség.
A honlapot valóban több millióan pontozzák, de itt nem a honlapról van szó, hanem a honlap napi többezres kérdései közül egyről, amelyet a válaszolók és a kérdezőkön kívül maximum néhány eltévedt moderátor pontoz. Szerintem kérd meg a krikszkrakszjaid, hogy kezeljék a skizofréniád :\
"Ugyanakkor közel biztos, hogy fénysebességnél gyorsabban semmi nem képes haladni, ezért nehezen hihető, hogy bármilyen élő szervezet képes legyen megtenni a saját n sebességével ekkora távot."
Ez kb.olyan állítás{tudom a tudósok is ezt mondják},mint például az,hogy a Nap kering a Föld körül..Miért ne lehetne a fénysebességnél gyorsabban menni?Milyen bizonyítékok vannak erre a feltevésre?
Egyébként a csillagközi utazások módja a térhajlításban rejlik{bár e is csak egy feltevés}.Sajnos erre már a mi életünkben nem kerül sor{pár százezer év múlva talán sikerül majd}..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!