Hisztek az ufókban? Kinek mi a leghihetőbb dokumentum a földönkívüliekről?
cnn live - Larry King
2009-ben Larry King, és a CNN új megvilágításba helyezte az eseményeket miután új szemtanúkat szólaltatott meg, akik megerősítik az első éjszaka történteket (katonai bázis, Anglia):
-Ott voltam az első éjszakán, kimentem a bázisról, hogy egy lehetséges repülőszerencsétlenséget vizsgáljak meg, akkor azt hittem repülőgép zuhant le. A csapatommal a keleti kapunál lévő erdősávhoz mentünk..egy ismeretlen eredetű járművet fedeztünk fel, háromszög alakú volt.
-A földön?
-A földön.
-Megérintették?
-Megérintettük, körbejártuk lefényképeztük. Teljes kivizsgálást tartottunk 45 percen keresztül.
Egy visszavonult katonai biztonsági tiszt által, élő egyenes adásban tett és mások által is megerősített kivételes vallomás.
Elég lenne leporolni a Blue Book projekt és a Condon Bizottság jelentéseit. Az, hogy a észlelések 95%-át meg tudták magyarázni, azt is jelentheti, hogy 5 %-át nem tudták, hiába erőlködtek hihetetlenül nyakatekert, tudományosnak látszó magyarázatot találni.
Az utóbbi években több ország (UK, Fra.) feloldott a titkosítás alól sok észlelést, el kellene olvasni. De a tudós urak erre nem érne rá, erre nincs pályázat, ebből nincs pénz, nem illik ilyet publikálni, csak a kiközösítés és szégyen lehet a személyes "eredménye". Ennyit erről.
A mostani bulvárhíreket (még ha '47-esnek is állítják be) nem tekintheted bizonyítéknak. Bizonyíték az, ami kézzel fogható, a többit csak elhiheted, ha akarod (legyen az a Szent Korona épp, vagy egy ufó hajszála).
Mindazonáltal igen, úgy gondolom, hogy földön kívüli életnek léteznie kell(ett), már csak az univerzum nagysága miatt is. Más kérdés, hogy ez a saját múltunkban volt, a jelenünkben van, vagy a jövőnkben lesz, de pont a méretek miatt ez szinte mindegy is. Annyit biztosan tudunk, hogy belátható távolságon belül nincs élet, ezt az utat pedig még a fénynek is évezredekbe telik megtenni, nemhogy nekünk (vagy bármilyen fizikai dolognak - jelen tudásunk szerint).
Ugyanakkor közel biztos, hogy fénysebességnél gyorsabban semmi nem képes haladni, ezért nehezen hihető, hogy bármilyen élő szervezet képes legyen megtenni a saját n sebességével ekkora távot.
A legnagyobb esélyt arra látom, hogy egyszer befoghatunk, megtalálhatunk egy olyan tárgyat (vagy jelet), amit másik (nagyon régen élt) civilizáció küldött útjára a világűrbe. Persze ez sem fog semmit jelenteni, ez sem bizonyítja, hogy saját jelenünkben még van élet ott, ahonnan a "küldemény" jött.
"Hiszem, ha látom."
Nekem ez a felfogásom. Legyen az UFO, szellem, sátán... És nem tudom még mi.
mindenki olyannak képzeli el az idegeneket, amit láttatok filmekben. Sajnos nemlehet tudni - ha vannak - hogy néznek ki. Aki meg eljön ide, az tud már valamit, mindenki tudni fog róla, nem lehet eltitkolni. Gondolhatod, hogy nem egy 2méteres csészealj fog itt lavírozni majd a fejünk fölött.
Galieli óta azért sokat fejlődött a technika és a tudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!