Totális pupillák? Aki gyanakvó/szkepticista az racionálisan hogyan vélekedik erről?
Génhiba okozhat hüllő szerű szemet vagy macska szerűt.
Anyum gondozónő volt bölcsődében és látott pár ilyen gyereket de nekik instant S nem forma/alakváltó szemük volt. De mind autistának született...
A másik a fény szög mi hogyan tükröződik a szemben. Rólam is van ilyen szelfi. Évekbe telt mire sikerült reprodukálni a képet. A telefon tükröződött a számban S így hozott létre egy macska szerű szembogarat.
A vidikben ahol csak próbáltam váltani semmi sem történt. Egyedül ez az optikai illúzió volt képes rá...
A harmadik a nyilvánvaló photoshop. Ember, ez a 21. század a cgi elég fejlett már és a képeknek és a videoknak elég nehéz hinni. De néz meg egy két ilyen vidit is. Hogy hol is tartunk ebben.
Én full szkeptikus voltam amíg a fenti kettőt nem láttam/tapasztaltam. A hüllő emberes ufos hülyeségben továbbra sem hiszek. Mert szerintem az egész a besértődött David Icke, droggal fűtött trippje. Amiből könyvet írt, és hiszékeny emberek táborából hívőket gyárt a vélt igazanak az igazolására.
Nem tudom mi ez.
Viszont senki más sem.
Nagy része hamis, tehát amíg nem lesz jobb bizonyíték, addig nem veszem komolyan.
Kb. így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!