Melyik oldal hangvétele, stílusa, és megszólítása kifinomultabb, és utal emelkedettebb személyre?
A oldal: [link]
B oldal: [link]
A két blog szerintem ikonikus.Tökéletesen bemutatja a szokásos stílusát a két félnek,akik két ellentétes nézőponton vannak.Szerintetek az "A" azaz a magukat magasabb tudatállapotúnak vélő spiritualisták írása az emelkedettebb,vagy a szkeptikusoké félel meg jobban a vitanormák,és közlési szabályok előírásainak?(gondolok ezalatt az olvasó manipulálásának kerülésére,az ellenfél mindenféle elhordásának hiányára,propaganda nélküliségre)
Szeritem már a linkben benne van a válasz: Míg a szkepikus oldal linkje csak puszta, üres tényként közli, hogy mars a kék bolygó, addig az "A" nem tényt közöl, hanem rögtön a "kamu" szót használja, nem azt hirdeti, hogy igaza van, hanem hogy aki más véleményen van (szkeptikus) az hazudik.
Persze az oldalakat nem nyitottam meg, telefonról írok, drága a mobil net, lehet ott máshogy van, de kétlem.
Az egyik oktató, a másik kioktató. Az egyik magyarázó, a másik sértegető.
Ha az 'A' oldal igazat állítana, akkor sem érdekelne a stílusa miatt. Senki ne várja, hogy komolyan veszik, ha sértegeti a hallgatóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!