Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért érzem egész életemben...

Miért érzem egész életemben azt, hogy UFO vagyok?

Figyelt kérdés

Nem, nem vagyok bolond. Már kislány koromban, óvodában éreztem azt, hogy nem az emberi fajhoz tartozom. Csak néztem, figyeltem, tanulmányoztam a gyerekeket, de nem viselkedtem úgy, ahogy ők. Éreztem, hogy másmilyen vagyok, másképpen gondolkodok.

Mindig azt mondták rólam, hogy furcsa vagyok, egész életemben. Az iskolákban, a munkahelyemen, a rokonok vagy barátok társaságában.

Soha nem találkoztam olyan emberi lénnyel, akivel úgy éreztem volna, hogy "egy fajtához tartozunk", ezért egész életemben magányos vagyok, emberek között is.

Nem vagyok bolond, válásom miatt a gyermekelhelyezési perben kétszer is megvizsgáltak igazságügyi pszichológusok (ez egy szokásos eljárás) és nem vettek észre nálam semmi furcsát sőt, jó véleményeket írtak rólam. Így a gyermekemet én nevelhetem. Igaz, a vizsgálat során igyekeztem átlagos nőként viselkedni.

Néhány éve egy számomra megdöbbentő dolog történt!

Beszélgettem a most már 21 éves fiammal és, amit én érzek magamról, egész életemben, hogy nem az emberi fajhoz tartozom, de erről a fiamnak soha nem mondtam egy szót sem - ő maga elmondta saját magáról!

Ez hogy lehetséges?

Ugyanazt érzi, amikor emberek között van.

Igaz, ő is mindig furcsa volt. Az óvodában 3 évig nem tudott beilleszkedni. Nem játszott a gyerekekkel. Azt mondta, hogy: "Olyan furcsák és éretlenek", hogy nem kíván közöttük lenni. A 4-5-6 éves gyerek! Az óvodában csak ült a padon egyedül és várta, hogy haza mehessen.

3 évig, minden munkanapon!

Az iskolában is mindenki furcsának tartotta. Kiváló tanuló volt, de a viselkedése, gondolkodása mindig másmilyen volt.

És végül most 21 éves korban közölte velem, hogy egész életében azt érezte, hogy nem tartozik az emberi fajhoz.

Sírtam, mert tudom, hogy milyen nehéz neki így élni.

Természetesen, nagy valószínűséggel csak arról van szó, hogy a személyiségünk más, mint az átlagos emberek személyisége, mégis néha elgondolkodom ezen, ami velünk történik. Miért is van ez így?

2023. szept. 9. 00:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
38%
#17 Én vagyok a Halálcsillag?
2023. szept. 10. 17:00
 22/23 anonim ***** válasza:
68%
szerintem jelentkezz szervdonornak ha meghalsz akkor legalabb egy azonositatlan targynak megtudjak nezni a belsejet. De lehet ha van UFO-kent haziorvosod, es befersz a rendelobe, akkor kerj beutalot sebeszeti .. nemtom mire magneses vagy? Egyaltalan fem? Milyen anyagbol vagy? Akkor marad a patologus lehet.
2023. szept. 10. 17:51
 23/23 anonim ***** válasza:
89%

Még az Ablakban volt egy fiatal srác bemutatva, mint idegen lélek. Még anno a kommunizmusban volt egy ilyen műsor, ahol mindenféle embereket, dolgokat mutattak be. Ablak volt a címe. Déri János műsora volt az a rész, ami ezekkel foglalkozott. Nem is értem, hogy a '80-as évek elején hogyan hozhattak le ilyet a TV-ben, mindegy

Egy fiatal fiú még iskolás révén azt mondta magáról, hogy egy földönkívüli lélek. Nagyon messzi planétáról- mondta is melyikről, de már nem emlékszek - küldték ide a lelkét, hogy visszatérve elmondja, milyen szinten él az emberiség. Neki nem itt voltak az előző életei mint nekünk. Nagyon különc volt.

Na kb te is ilyen lehetsz.

Megkérdezem, hogy te mit mondanál rólunk, amikor visszaszületsz oda?

2023. szept. 11. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!