Hód-dinoszauruszok léteznek ? Az USA ugyanis a kutatását biztosan finanszírozta. Na, ehhez mit szólsz?
Figyelt kérdés
Én az átlagpolgár azt hihetné, hogy ha pénzt is ad a kormány az UFO-k kutatására, akkor már legalább a közismert fajokat tanulmányozza : Zéta-reticuliak, Aldebaraniak, Plejádiak, Reptoidok (reptilián humanoidok). Hiszen ugye ezek nagyobb valószínűséggel léteznek elvégre ezekkel találkoznak leginkább az emberek, már akik látták őket.
Amennyiben kutatni szeretnénk egy olyan területet, ami nem ismert, akkor azok akik találkozhattak velük azok beszámolói alapján kell elindulni. Mindezek ellenére olyan fajokat kutattak, amikről még az interneten sem olvasni.
Ugyan a dinoszauruszok egy faja a reptíliánok uralják a galaxis centrumát - a beszámolók alapján - de a hódokról sosem hallottam. Vajon léteznek Hódemberek?
2023. júl. 28. 17:30
A kérdező szavazást indított:
igen. Léteznek Hódlények. Erről a közember keveset tud
talán. Ez csak egy Reptilián dinoszaurusz faj kereszteződése
nem. Beírom miért
9 szavazat
2/8 Koplárovics Béci válasza:
Tuti Trump alatt volt. Viktor haverjától vehette az ötletet.
4/8 UlfOrmson válasza:
Ma hajnalban láttam egy hód űrlényt. A kertünk végébe rágott ki egy fát. Mondta, hogy meghibásodott az űrhajójuk (NASA megnevezése: műhód) és ahhoz kell alkatrésznek. Elárulta, hogy ők a világ igazi urai, a reptiliánok csak a csicskáik nekik. Sajnos többre nem emlékszem, mert megszólalt az ébresztőmmés felkeltem
5/8 anonim válasza:
Minek húztad fel azt a qrva órát? Most nem tudjuk meg mit is akartak valójában közölni!
6/8 UlfOrmson válasza:
Hátha ma este ismét leszáll a műhód és tovább folytatja a lény a titkok feltárását. Annyi biztos, nem állítok vasárnapra ébresztőt (azt sem tudom mára miért állítottam)😅
7/8 anonim válasza:
Hát azt én se tudom! Talán féltél hogy kiderül az igazság.
8/8 anonim válasza:
Szóval aki egyetért veled, annak nem kell magyarázatot írnia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!