Földönkívüli űrhajó vagy náci bázis van a tengerben, melyik reálisabb?
Találtak egy idegen űrhajóra hajazó tárgyat, ami kizárásos alapon Náci bázis is lehet. "Amikor megláttam, az első mondat, ami kicsúszott a számon, ez volt: gyerekek, ez egy idegen űrhajó - mondta Lindberg."
Érdekes : "Volt, aki szerint felrobban a Föld, ha túl közel megyünk az UFÓ-hoz. Mások azt mondták, hogy ez a pokol lejárata, és a sátán csak azt a pillanatot várja, hogy megnyissuk ezt az átjárót."
Mi lehet ez? [link]
20 “Milyen űrhajósnak? Én űrhajót írtam”
De ha csak ez amibe beletudsz kötni akkor lényegében elismered ufologusi tudatlanságod. Egy szkeptikussal szembe, elég gáz! Ugye tudod?
Ufokurtatonak a nyomába sem érsz! 😂
21 - Látom, nem sikerült megértened a hozzászólást.
Majd egy szép napot, talán! :D
Csak tanulj, tanulj! Akkor talán megoldódik az olvasásképtelenséged xD
“Majd egy szép napot, talán! :D”
Majd egy szép napot, neked is! 🤣
Közismert, hogy a Szkíta magyar őseink táltosi rendje az Akasha bistabil térrezonanciájának segítségével gravitációs transzmittereket tudott építeni.
Ezen transzmitterek képesek voltak gravitációs hullámokat kibocsátani a tér tetszőleges irányába. Gondosan megépített hajótestekre / sárkányszerkezetekre felszerelve egy idő után már képesek voltak a föld légkörének rövid idejü elhagyására is.
Az Akashaban jelenlévő Kalmov visarga effektust azonban még nem ismerték mélyrehatóan, aminek következtében ritka és véletlenszerűnek vélt, érthetetlen pozitív viszzacsatolások jöttek létre a transzmitter emisszióregulátorának ellenörző jelének differenciális komponensében.
Az instabillá válló transzmitterek hatására több prototípus odaveszett, aminek következtében ezen kísérletek abbamaradtak.
Később a Teozófia társaság vette át a projektet, ezenkívül a Szabadkőművesek Jezsuita páholyai foglalkoztak még vele.
Egyébként meg érettségi tétel Dezinformációs garázdaság tárgyból...
Az kom.
Ha nem tudnám mi az az akasha el is hinném.
24 profi munka.
26 a kifogás az megy!
Érvelni nem tudsz, csak ez. Ez vagy te ez a világod az életed.
Egyedül a nyomorúságos életedben. Meghagyom neked azt az egyetlen örömöt amit itt csinálsz. Anonim oldalon anonim embereken élvezkedni, hogy felhúzzák e magukat a kis hobbidon. Hisz a való életben egy introveltalt, emberitisz undoritisz ember vagy. Aki az online térbe menekül a külvilág elől.
27 - Látod? Veszítettél ismét :)
Hiszen mérgedben szitkozódni kezdtél, miután magyarázatra szorultál a diszlexiád miatt :)))
OWNED
Nem szorulok rá papírom van róla.
De a te problémád a felül jelzett pontok is jelzik. 2 pipa😆😆😆
Más szavakkal te nem adsz hasznos válaszokat ellenben én csak játszók veled hogy ne unatkozz. 😆
Mert tudom hogy nincs más orormod, ha erre pazarlod a szabad időd, azt is cukkolassal töltve. Akkor csak igazam lehet. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!