Földönkívüli űrhajó vagy náci bázis van a tengerben, melyik reálisabb?
Találtak egy idegen űrhajóra hajazó tárgyat, ami kizárásos alapon Náci bázis is lehet. "Amikor megláttam, az első mondat, ami kicsúszott a számon, ez volt: gyerekek, ez egy idegen űrhajó - mondta Lindberg."
Érdekes : "Volt, aki szerint felrobban a Föld, ha túl közel megyünk az UFÓ-hoz. Mások azt mondták, hogy ez a pokol lejárata, és a sátán csak azt a pillanatot várja, hogy megnyissuk ezt az átjárót."
Mi lehet ez? [link]
Ám az sincs kizárva hogy egy régi civilizáció romjai.
Ha már nácik lehetnek, akkor lehetnek az inkák rokonai is.
12 te meg olvasni nem tudsz. 😂
Nem is űrhajót mondtam hanem romokat. S nem kifejezetten inkák hanem egy hozzájuk hasonló civilizációt. Mondjuk Atlantisz is lehetne vagy a Mu foldiek vagy minek nevezték őket.
15 - "Ha már nácik lehetnek, akkor lehetnek az inkák rokonai is."
"Nem is űrhajót mondtam"
Akkor mondd csak, hogy jutottak fel az inkák rokonai űrhajó nélkül? :D :D
Azt se érted amit te magad írsz :D :D
Amúgy ha nem csak troll lennél akkor ismernéd az annunakikat. És a nácikon kívül ismernéd a többi régi os kultúrába épített sztorit is, az Atlantiszit és társait.
Ha valóban hinnél az idegen techben ez egy relatív jó válasz is lenne ha már űrhajósnak nézted a romokat.
De ezek szerint te is egy szkeptikus troll vagy akinek halvány lila fogalma sincs miben hisznek az ufo fanatikusok…
Utánna kene olvasni és csak azután okoskodni, mert ez így gyenge. 🤷♂️
Owend öcsi.
17 lehetne ha nem lenne benne egy ősrégi sorozatban…
A különbség hogy a tenger alá van szerkesztve. 😂
Mint ahogy egyszer a millenium falcon a Dunába.
18 - "Ha valóban hinnél az idegen techben ez egy relatív jó válasz is lenne ha már űrhajósnak nézted a romokat."
Milyen űrhajósnak? Én űrhajót írtam, hiszen azzal közlekednek élőlényeg bolygók között. Tehát ahhoz, hogy átmehess másik bolygóra, űrhajó szükséges, bár ez túl komplex neked :D
"Owend öcsi." - Hogy mi? :D Írástanulás, öcsi ;) xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!