Akik szerint UFO jelenséget lehet tapasztalni, mivel magyarázzák azt, hogy a földönkívüliek nem fedik fel magukat a nyilvánosság előtt?
Intelligencia, ennyi... Önmagát minősíti az ilyen, nem lehet komolyan venni.
Te viszont magadra vetted, magadra ismertél, te bajod.
Sajnálatos, hogy ilyen személyeskedést itt megengednek, hiába jelentettem törlésre és még vártam is türelemmel.
Viszonozhatnám én is, az persze nem maradna meg. Nem gond, bántja ilyeneket az élet amúgy is, legalább ennyi öröme legyen a lelki szegénynek.
Tervezel esetleg könyvet is kiadni a "fűrdőszobai" kutatásaidról?
"Általában paranoid gondolkodásra hajlamos, elborult figurák, zavaros tekintettel, ellenszenves fejjel, gyakran mentális bajokkal"
Gondolom ezt saját kutatások alapján mondod, amit a fürdőszobai tükröd segítségével végeztél."
"Intelligencia, ennyi... "
Ha magadat pl intelligensnek tartod, akkor szólok hogy rosszul használod ezt a szót. Magadra ezt ne használd, mert az érveid ostobák.
Alapvetően csak trollkodni vagy itt, ami szerintem szánalmas, de nyilván ez a szinted.
Egy okos ember értené, hogy nem jelenthet ki olyat, hogy nincsenek földönkívüliek, vagy nem jártak/vannak itt jelenleg is.
Egy intelligens ember azt mondhatja, "én még nem láttam, lehet hogy itt vannak, sok millióan már jelezték, de én még nem láttam, szerintem nincsenek"
Egy ostoba meg azt mondja "nincs és kész".
Szövegértelmezés kérdése, nyilván az előző beírásra értettem (30). Kiforgatod a szavaim, te kötöttél belém, alacsony szinten sértegetsz és személyeskedsz, érveid ostobák.
A tudományos felfogás szerint, ami nincs bizonyítva, az gyakorlatilag nincs is.
Amiket te beszélsz, normális gondolkodású emberek kinevetik.
Úgyhogy ennek semmi értelme, akadj le rólam...
"A tudományos felfogás szerint, ami nincs bizonyítva, az gyakorlatilag nincs is."
Ez a mondatod is, mint általában a többi is, csak sima ostobaság.
...és kérlek ne a "tudományos világ" nevében akarj beszélni, mert az nagyon komikus.
Ezek a te butuska elméd felfogásai, vagy meg nem értései.
Ostobasàgokat beszélsz folyamatosan.
Gondolom az irónia szót is valamivel kevered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!