Akik szerint UFO jelenséget lehet tapasztalni, mivel magyarázzák azt, hogy a földönkívüliek nem fedik fel magukat a nyilvánosság előtt?
Figyelt kérdés
Miért csak egyének látnak UFO-t, miért nem veszik fel a kapcsolatot a Föld nagyhatalmainak (USA, Kína) a médiájával a földönkívüliek, ha akarnak valamit?2023. júl. 7. 21:51
1/53 A kérdező kommentje:
A kérdésben nem akarok kritizálni senkit, csak felvetődött bennem a téma, egyszerű kíváncsiság. Nincs mögötte rosszindulat.
2023. júl. 7. 21:54
2/53 anonim válasza:
Állítólag a vezetőinkkel már rég felvették a kapcsolatot. A kis ember nem tudhat erről az egészről mert akkor megváltozna mindenk. Kiderülne hogy a vallás sem igaz stb stb. Nyilván nem biztos hogy ez igaz, de én el tudom képzelni nagyon is.
3/53 anonim válasza:
miért érdekelné a földönkívülieket pl, hogy mi a kereszténység érdeke? Ha akarnának valamit tőlünk sztem nem kérdeznének rá, hogy bocsánat, szabad e? Legalábbis ha én egy jóval fejletebb civilizáció képviselője lennék pont leszarnám!
4/53 Justinianus válasza:
"Kiderülne hogy a vallás sem igaz"
Mert a vallásnak mióta kritériuma, hogy igaz legyen?
Sőt a lényege, hogy HISZ valaki valamit/valamiben, ami egyáltalán nem tűnik létezőnek...
(Épp úgy ahogy pl. az UFO-hívők is...)
5/53 anonim válasza:
Nem érdekli őket, de világosà válna minden nagy valószínűséggel. Az egész világ megváltozna. Csak egy példa volt a vallás. Kiderülne pl nem létezik halál meg még sok sok minden más. Ez által akinek szar az élete mind öngyilkos lenne ennek tudatában. De ez csak egy példa a sok ezer közül. Nem kell mindenbe bele állni. Az egész világunk megváltozna amit nem akarnak. Lehet hogy kozmikus törvény is tiltja ezt nekik. Nagyon sok oka lehet.
6/53 anonim válasza:
Fejtsd már ki létszi, hogyan következne a földönkívüli értelmes élet létezéséből, hogy a halál csak kamu?
7/53 anonim válasza:
Még annyi hogy a földönkívüliek tisztában vannak mindennel nem ennyire elmaradottak mint mi. Így szinte biztos hogy tudnák hogy a keresztény vallás kamu. Ami nem derülhet ki mert hatalmas pénz van ebben a vallásban, meg sok másikban is. Szóval drasztikus változások lennének.
8/53 anonim válasza:
B+ össze vissza hadoválsz minden baromságot..
9/53 anonim válasza:
Ha át adják a tudást akkor kiderülne hogy nem létezik halál. Csak egy testben vagy ennyi. Lehet a vezetőink tudják ezt is nem tudom. Az biztos hogy nem akarnak vagy nem szabad nekik drasztikus változásokat itt előidézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!