Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akik szerint UFO jelenséget...

Akik szerint UFO jelenséget lehet tapasztalni, mivel magyarázzák azt, hogy a földönkívüliek nem fedik fel magukat a nyilvánosság előtt?

Figyelt kérdés
Miért csak egyének látnak UFO-t, miért nem veszik fel a kapcsolatot a Föld nagyhatalmainak (USA, Kína) a médiájával a földönkívüliek, ha akarnak valamit?
2023. júl. 7. 21:51
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
43%
Sztem ne szedd tovább az agymosás gyógyszereidet. 😁
2023. júl. 7. 22:24
 12/53 A kérdező kommentje:

Légyszíves, ne személyeskedj. Ez egy olyan topik, ahová mindenki leírhatja a véleményét, szabadon. Ha normálisan van megfogalmazva, akkor lehet írni bármit.

2023. júl. 7. 22:28
 13/53 A kérdező kommentje:

Amit az előbb írtam, az rád is vonatkozik.

2023. júl. 7. 22:29
 14/53 anonim ***** válasza:
75%
B@szdki, amikor te bemégy egy erdőbe (erdőnkívüli), látsz ott egy méh rajt, te miért nem veszed fel a kapcsolatot a méhkirálynővel?
2023. júl. 7. 22:29
 15/53 anonim ***** válasza:
14%
A vallások az agymosás, meg a média a reklámok a politika stb.
2023. júl. 7. 22:30
 16/53 anonim ***** válasza:
35%
Nekem ez a véleményem, szabadon leírtam, hogy hülyek vagytok.
2023. júl. 7. 22:46
 17/53 anonim ***** válasza:
33%
Minek jössz akkor ebbe a topicba? Sok értelme nincs hogy itt vagy
2023. júl. 7. 22:54
 18/53 Koplárovics Béci ***** válasza:
72%

"Akik szerint UFO jelenséget lehet tapasztalni, mivel magyarázzák azt, hogy a földönkívüliek nem fedik fel magukat a nyilvánosság előtt?"

Én azzal magyarázom a lényegesen magasabb intelligenciájukat, hogy még sosem próbáltak kapcsolatba lépni az emberekkel, csak a meztelen csigákkal.

2023. júl. 7. 22:59
 19/53 anonim ***** válasza:
40%
17 Elsőre azt gondoltam értelmes lények lakják ezt a témát, ezért jöttem. 😁
2023. júl. 7. 23:14
 20/53 anonim ***** válasza:
32%

"miért nem veszik fel a kapcsolatot a Föld nagyhatalmainak"

Felvették már több esetben. De az adott kormány vagy önös célok miatt, vagy az emberiség vallási és társadalmi szerkezete miatt az emberiséget óvni akarva korainak gondolták.

Addig nem lesz kapcsolat, amíg mindannyian ezt nem akarjuk.

Az elmúlt közel 80 évben a földönkívüliek "népszerűsítése" zajlott filmek, észlelések ,kónyvek, stb formájában.

2023. júl. 7. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!