A szkeptikusok materialista álomviláguk darabjaira hullásának nyomán mi lesz a következő lépésük?
Ismeretessé vált, hogy a Föld egy forgalmas földönkívüli űrfolyosó szívében fekszik, rendszeresen látogatnak meg minket idegenek és zuhannak le bolygónkon. Csak az USA már 12 földönkívüli űrhajó roncsaival rendelkezik és rendszeresen boncolják fel a pilótáikat. Akár ebben a pillanatban is zuhanhat éppen le egy égi szekér.
Persze nem kéne ennyire meglepett képet vágni hozzá, ha a szkeptikusok nem terjesztették volna materialista tanaikat, miszerint nincsenek földönkívüliek, nincs spiritualitás és az ember valami mókusból evolválódott ki.
Milyen érzés, hogy mindvégig az ufo-jelenségek kutatóinak volt igazuk és ők értelmezték jól az ókori szövegeket és ábrázolásokat is? Az akadémikusok világrendje megbukott, a szkeptikusok álomvilága a materializmussal és evolúcióval pedig megsemmisült.
Most vajon majd milyen újabb meséket találnak ki, hogy jobban igazodjon az új valóságunkhoz?
Tény, hogy jelenleg is milliószámra repkednek űrhajók a Föld körül, a valódi talány azonban az, hogy hogyan döntünk: képesek vagyunk elfogadni az igazságot vagy továbbra is materialista mesékbe ringatjuk magunkat? A döntést mindenkinek egyedül kell meghoznia.
Az ismeretlen repülő járművek létezését senki se tagadja.
Arra viszont nincs bizonyíték hogy ufókák ülnek benne.
De az is lehetséges hogy van bizonyíték, csak eltitkolják.
"Ismeretessé vált"
Hö, a "Köztudott" már lejárt? Arról már a hülyék is tudják, hogy ami utána elhangzik, az valami méghülyébb agymenése?
Nem keresem a válaszod. Nem vagyok rá kíváncsi.
❌
És akkor te miért válaszolgatsz?
Tudom vannak emberek, akik azt hiszik, hogy mindenki csak miattuk csinál mindent, de ahm...izé...nem tudom hogyan mondjam el, de nem azért írtam ki a kérdést, hogy te válaszolni tudj rá.
Persze ez lehet valami hiba a mátrixban és most kibukott, hogy az összes itt válaszoló személyt egy mesterséges intelligencia generálja. Hopsz, lebuktál HAL 9000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!