Szerintetek a Spirituális Sátánizmus képessé tehet arra, hogy eltüntessem a szkeptikus materialistákat az ezotéria témakörből?
Figyelt kérdés
(Jeremiás 8,23)
-Ici Ron
2016. szept. 2. 02:21
2/11 anonim válasza:
Sok szerencsét, de van egy olyan érzésem, hogy a szkeptikusok tesznek a próbálkozásaidra.
3/11 anonim válasza:
Igen. Ha tovább rontod a színvonalat, akkor el fognak menni, mert már nem hogy kérdezni, már trollkodni sem érdemes.
4/11 anonim válasza:
2-es válaszoló! ... mi is a tiédre!!!
5/11 anonim válasza:
Nyílván, mivel semmi köze egyiknek , a másikhoz.
6/11 SZücsöm válasza:
Nem tudom de én még mindig itt vagyok.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kitartó, és szívós fajnak tűnik. Nem lehet ám véletlen a magukba (anyagba) vetett hitük ereje sem.
2016. szept. 3. 11:46
8/11 anonim válasza:
Vannak szkeptikus materialisták az ezotéria témakörében? :O
9/11 Krisz0921 válasza:
Vannak sajnos és remélem kiírtják őket....utálom ha valaki olyanba üti az orrát...amihez semmi köze és nem hisz benne...
10/11 SZücsöm válasza:
6 os vagyok és még mindig itt vagyok szóval nyugodt szívvel kijelenthetem hogy nem nem tehet. :' (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!