Hát ezt is megértük? Már nem gúnyosan mosolyogva mondják be az ilyen híreket a tv csatornákon és nem X-akták betétdal megy a háttérben?
20
Miért vagyok hülye? Mert nem söpröm el azokat amiket nálam és nálad lényegesen több információhoz hozzáférő emberek mondanak.
Itt egyedül te vagy a hülye. Itt minimum a figyelembevétel a normális hozzáállás, a lesöprés az teljes elmebetegség, sajnos gyógyíthatatlan.
Te vagy az, aki majd ha mellett megáll egy földönkívüli amennyiben nem tudna lerántani róla a “jelmezt” késsel vágod majd le róla a bőrét.
Nem tudjuk, hogy miért vagy hülye.
De azt tudjuk, hogy a tudományhoz semmi közöd - ezért nem értjük, mit keresel itt.
Annyira nincs közöd hozzá, hogy nem is érted, miért nincs közöd hozzá.
Sajnos vannak ilyen emberek. Én szégyellem, hogy (elvileg) közös fajba tartozunk.
22
Azta az igen. Micsoda arrogancia.
Én nem zárom ki a földönkívüli értelmes lények létezését, igaz, bizonyítékom sincs rá. Azzal viszont nem tudok egyet érteni, hogy ha megjelenne egy nálunk sokkal fejlettebb faj a Földünkön, akkor ki kellene dobnunk a fizikát, mert hibás!
Egyáltalán nem kellene, csak ki kellene vele egészítenünk a sajátunkat. Pont úgy, ahogy a Newtoni-t ki kellett az Einstein relativitás elméletével! De ettől még a Newtoni a maga határain belül bizonyíthatóan jól működik!
Csak az ostoba emberek mondják azt, hogy nem lehetséges a bolygók közötti űrutazás, az értelmesek viszont úgy látják, hogy a jelenlegi tudásunk alapján nem lehetséges! A különbség óriási!
Ha én földönkívüli lennék, nem hagynám egy idegen bolygón a lezuhant technológiámat, űrhajóimat, hogy egy elmaradottabb faj megszerezze.
Nem valószínű, hogy a földönkívüliek másként cselekednének, ha valóban lezuhanna egy űrhajó, elvinnék innen, vagy megsemmisítenék.
Egy fontos észrevétel. A szkeptikusság és a hitelesnek tartás két merőben eltérő dolog.
Azt mondják, innen 10 km-re jég esett, nehezen hiszem, szkeptikus vagyok. Semmi gond, én nem hiszem, de akár lehet is, csak nem szokott júniusban.
Azt mondják, idegen eredetű gép. Mi ebben a probléma? Az egyiknek idegen, ha másik országból származik (és ilyen rengeteg van), másiknak idegen, ha nem földi ember csinálta. Aztán vitatkozhatnak, csak mindketten mást értenek alatta.
Azt mondják idegen eredetű lény. Ezt is lehet félreérteni, de lény idegen csak nem földől származó lehet. De ez még kevés. Ha e lény mikroszkópikus, arra tájékozott ember azt mondja, igen, tudunk róla. Lehetett ilyen találni.
Na de ha az a lény azon az idegen gépen érkezett, akkor már sok gond van, és nulla szkeptikusság. Minden azon múlik, mekkora a tudás, elsősorban fizikatudás. Mert ha az elég nagy, akkor a válasz az lesz: birtokban van? Ennyi és semmi egyéb? No akkor az mese, mert a természet erre nem képes. Tudjuk meddig nincs ilyen. Azon túl éppen lehet. De onnan ide jönni, az már apparátust kíván. Különben nem ér ide. Az apparátus elég nagy, és ebből pont egy viszonylag ép repülő szerkezet és egy viszonylag ép lény, semmi más, az fizikai lehetetlenség. De mondom, ehhez kell megfelelő ismeret. Különben benyalhatja, ha ilyen a természete, bárki. Mert - tökéletesen minden alap nélkül - szavahihetőnek tart egy bejelentőt. Miért is? Mer ennyire szeretné, ha igaz lenne. Ennyi. Csakhogy ez nem kívánságműsor.
“ Jelenleg elfogadott tudományos nézőpont, hogy nem látogatnak minket idegenek illetve nincs bizonyíték nálunk fejlettebb intelligenciára. Hát most lesz”
Igen, hogy nincs rá bizonyíték nem azt mondták a tudósok hogy nincs rá lehetőség. Miért is omlana össze a tudomány ha előkerülne valami bizonyíték rá? Hiszen kutatják is a földönkívüli életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!