Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hát ezt is megértük? Már nem...

Hát ezt is megértük? Már nem gúnyosan mosolyogva mondják be az ilyen híreket a tv csatornákon és nem X-akták betétdal megy a háttérben?

2023. jún. 10. 08:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen felnagyítás. Az, hogy az idegenek látogatnak minket azt nem lehet felnagyítani, az gyakorlatilag az emberiség történelmének LEGNAGYOBB fejleménye és sztorija"

Na látod, pont ez!

2023. jún. 10. 11:36
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

“ Minden átír amit ismerünk vagy ismerni vélünk. Visszaröpít bennünket a nullába, talán ezért is sérti sok tudósmókusnak az egoját ez”

Miért is? Melyik tudományos tételbe, teóriába ütközik a földönkívüli élet létezése?

2023. jún. 10. 11:38
 13/27 A kérdező kommentje:

12

Jelenleg elfogadott tudományos nézőpont, hogy nem látogatnak minket idegenek illetve nincs bizonyíték nálunk fejlettebb intelligenciára. Hát most lesz.

Azonkívül a fizikánk egyértelműen hibás mert felfogni nem tudjuk, hogyan képesek úgy mozogni azok a repülőtárgyak. A fizikánk, tudományunk egyértelműen hibás.

2023. jún. 10. 12:03
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"Jelenleg elfogadott tudományos nézőpont, hogy nem látogatnak minket idegenek"

Mármint: nincs rá bizonyíték.

"Azonkívül a fizikánk egyértelműen hibás mert"

Ezt majd akkor mondd, ha kiderült, hogy itt vannak, és hozzák az új fizikát.

Addig közöd nincs hozzá.

2023. jún. 10. 12:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"Azonkívül a fizikánk egyértelműen hibás mert felfogni nem tudjuk, hogyan képesek úgy mozogni azok a repülőtárgyak. A fizikánk, tudományunk egyértelműen hibás."

A hibás azt jelentené, hogy téves összefüggéseken, képleteken, stb alapul. Tudsz mutatni ilyet?

2023. jún. 10. 12:40
 16/27 A kérdező kommentje:

15

Én nem mert én nem vagyok földönkívüli.

200,000 év kellett megtanulni úgy repülnünk mint a madár.

Azért nem olyan gyors tempójú a fejlődésünk.

2023. jún. 10. 12:48
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A tudomány nem állízja, hogy nincsenek, miért próbálna találni ilyenek különben?

Ez is lehet megint olyasmi lesz, mint az a piros meteorológiai léggömb. Már ha egyáltalán igaz.

Azért nem lehet amúgy komolyan venni ezeket, mert minden olyan dologra, aminek a legkisebb köze lehet földönkívüliekhez, egyből rámondják, hogy az. Aztán kiderül, hogy nem, és mint ha mi sem történt volna, mennek a következőre.

2023. jún. 10. 12:51
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem mert én nem vagyok földönkívüli."

Tehát csak a levegőbe beszélsz...

2023. jún. 10. 12:52
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

16

Nem repülünk úgy, mimt a madár. Ezen felül a fejlődés az utolsó 100 évben gyorsabb, mint 100.000 évvel ezelőtt, nem is kicsit

2023. jún. 10. 12:53
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"nem X-akták betétdal"

Azért, mert a hozzád hasonló hülyéknek szól ez a műsor, és ehhez alkalmazkodnak.

2023. jún. 10. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!