Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valahonnét be lehet szerezni...

Valahonnét be lehet szerezni aluminiumsapkát?

Figyelt kérdés

Olyat, ami megakadályozza, hogy az embernek kimossák az agyát. Persze tudom, hogy nem akarja senki, de azért jól jöhet egy ilyen sapka.

Ismétlem, tudományos jellegű a kérdés. Aluminiumfólia nem hiszem, hogy hatásos.

2023. máj. 1. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Na jó bevallom én ez egyik ufó vagyok, igen figyelünk, de nem akarunk ártani, ne félj, csak tanulmányozunk.
2023. máj. 1. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező - mivel már leleplezted a jelenlétünket, így most már inkább tesztalanynak fogunk felhasználni téged, hogy ne legyen veled több probléma.

Hamarosan elviszünk a laborunkba, és a fájdalomtesztet a lábad közötti legalkalmasabb ponton fogjuk elvégezni. A múltkori alanyunk - doktor Dudor - sajna elszabadult, és likvidálta a személyzetet. A galaktikus jelentőségű balesetről még az egyetlen hiteles magyar sajtókiadványban is beszámoltak annak idején!

}:->

2023. máj. 1. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem lenne alúminium-sapkám házi gyártmányú, de mindenre véd, poli-huszterukus fénnyel kezeltük át kapott persze sok rétegnyi kvantumvédést ezek szabad szemmel nem láthatók persze. A hardver maga alufólia rétegződés alapú, van a tízszeres és húszszoros vastagság, a húszszoros drágább de ahhoz jár egy finomkvantum-levédés, mondjuk ez profi, ez ufológus szintű, mindenre véd. Ez 4990ft, csak a munkadíj amúgy ennek többszöröse, de nekem 2 van. Van a másik 1990ft bár az kezdőszint érdemes mindkettőt kipróbálni, a szintlépés mérsékletessége miatt. Ha kell másnak is, megoldható.
2023. máj. 1. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Az ufók pont az alusapkàn látnak át.

Szàndékosan dezimformáltak, hogy alusapkád legyen, ne más.

2023. máj. 1. 15:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen régi alumínium kuktát tegyél a fejedre, vagy menj el egy lakatoshoz, szívesen csinál neked biztos.
2023. máj. 1. 18:14
 16/18 NTBS ***** válasza:
100%
Keresgélni kell az interneten.
2023. máj. 1. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lenne egy ilyen füles alufazekam, 2 üveg koccintósért odaadnám, van egy lyuk az oldalán ott ki lehet kukucskálni az ufókra.
2023. máj. 1. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Ilyen sapkák tervezésével, és gyártásával foglalkozom.

Akkor 64 bites 32 GB alumínium sapkát tudunk biztosítani számodra. Különleges rendeléseket is teljesítünk, a sapkát elláthatjuk, hőkamerával is, sőt 8K LCD kijelzővel.

2023. máj. 2. 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!