Na jó bevallom én ez egyik ufó vagyok, igen figyelünk, de nem akarunk ártani, ne félj, csak tanulmányozunk.
2023. máj. 1. 13:26
12/18 anonim válasza:
Kérdező - mivel már leleplezted a jelenlétünket, így most már inkább tesztalanynak fogunk felhasználni téged, hogy ne legyen veled több probléma.
Hamarosan elviszünk a laborunkba, és a fájdalomtesztet a lábad közötti legalkalmasabb ponton fogjuk elvégezni. A múltkori alanyunk - doktor Dudor - sajna elszabadult, és likvidálta a személyzetet. A galaktikus jelentőségű balesetről még az egyetlen hiteles magyar sajtókiadványban is beszámoltak annak idején!
}:->
2023. máj. 1. 13:47
13/18 anonim válasza:
Nekem lenne alúminium-sapkám házi gyártmányú, de mindenre véd, poli-huszterukus fénnyel kezeltük át kapott persze sok rétegnyi kvantumvédést ezek szabad szemmel nem láthatók persze. A hardver maga alufólia rétegződés alapú, van a tízszeres és húszszoros vastagság, a húszszoros drágább de ahhoz jár egy finomkvantum-levédés, mondjuk ez profi, ez ufológus szintű, mindenre véd. Ez 4990ft, csak a munkadíj amúgy ennek többszöröse, de nekem 2 van. Van a másik 1990ft bár az kezdőszint érdemes mindkettőt kipróbálni, a szintlépés mérsékletessége miatt. Ha kell másnak is, megoldható.
2023. máj. 1. 13:55
14/18 anonim válasza:
Az ufók pont az alusapkàn látnak át.
Szàndékosan dezimformáltak, hogy alusapkád legyen, ne más.
2023. máj. 1. 15:00
15/18 anonim válasza:
Ilyen régi alumínium kuktát tegyél a fejedre, vagy menj el egy lakatoshoz, szívesen csinál neked biztos.
2023. máj. 1. 18:14
16/18 NTBS válasza:
Keresgélni kell az interneten.
2023. máj. 1. 19:25
17/18 anonim válasza:
Nekem lenne egy ilyen füles alufazekam, 2 üveg koccintósért odaadnám, van egy lyuk az oldalán ott ki lehet kukucskálni az ufókra.
2023. máj. 1. 19:37
18/18 anonim válasza:
Ilyen sapkák tervezésével, és gyártásával foglalkozom.
Akkor 64 bites 32 GB alumínium sapkát tudunk biztosítani számodra. Különleges rendeléseket is teljesítünk, a sapkát elláthatjuk, hőkamerával is, sőt 8K LCD kijelzővel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!