Valahonnét be lehet szerezni aluminiumsapkát?
Olyat, ami megakadályozza, hogy az embernek kimossák az agyát. Persze tudom, hogy nem akarja senki, de azért jól jöhet egy ilyen sapka.
Ismétlem, tudományos jellegű a kérdés. Aluminiumfólia nem hiszem, hogy hatásos.
Természetesen nem kell arra gondolni, hogy az ufók miatt kell.
Tudományosan megközelítve, ilyen sapkát lehet csinálni? Nincs rá szükségem, csak a biztonság kedvéért.
A tudományokból átrakták ide. Nem tudom mért. De nem is lényeges.
Persze, tartósra szeretném, de a lényeg, hogy nagyon hatásos legyen.
Tudniillik, szemgödörből megállapítom, hogy valaki ufó-e vagy sem.
A második világháborús rohamsisak számodra ideális megoldást jelenthet. Próbálj meg netes bazárból beszerezni egy ilyen eszközt!
A Budakeszin lakó Szirmai Gábor úr is gyakran védte ilyesmivel a fejét veszélyes utazásai folyamán, ezért Bill Gates neologista álságosságai nem hatottak rá, és sikerrel megelőzte a társadalmunkat leigázó "billománia" elkapását.
:-)
"Olyat, ami megakadályozza, hogy az embernek kimossák az agyát."
Már elkéstél vele. Neked már fölösleges az alusapka.
Nem vicc! Az ufók itt vannak! Én mondom! Megismerem őket!
Nem volt könnyű. De sokat tanulmányoztam őket, és sikerült annyi tudást szereznem, hogy tudok következtetni. Biztos ezt a kérdést is lehallgatják.
Aki gátat próbál vetni, onnan tudni, hogy közel kerültél, és kényes témát tapintottál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!