Bocsi nem a neved akartam ellopni, csak a kérdésem hozzád szólt, csupán érdeklődni akartam tőled ez ügyben :))
Szerinted ez a válasz hasznos.
Ja akkor bocs. Ne haragudj, félreértettem akkor. De ilyet ne csinálj mert at hiszik ellopod a nevüket. Hogy hogyan tanuld a telepátiát? Egyszerű. Vannak agykontrollos tanfolyamok ahol megtanítják neked. Vagy szerezz be magadnak 1 agykontrollos könyvet amiből elkezdheted a gyakorlást. Ismerek pár ilyen könyvet de nem írhatom le mert az reklámnak minősül és azt nem szabad. Csak gyakorlással sajátítható el és rajtad múlik, mennyire aktívan és lelkesen gyakorolsz. Ha lesz telepatikus képességed, azt nem csak telepátiára, hanem gyógyításra is használhatod. A jó út felé fordízsd az erőd, hogy a béke és a szeretet éltessen, akkor érdemleges leszel a tudás hatalmára.
2010. okt. 16. 19:14
22/34 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk a földönkívülieket csak szépen békén! Biztos nekik is meg van a maguk baja, ne zaklassuk őket! Én azt mondom mindenki maradjon nyugton a maga planétáján, ne zaklassa a többieket!
404 remélem ezt a telepátiás maszlagot nem gondolod komolyan!
2010. okt. 17. 02:32
23/34 anonim válasza:
Szerintem meg ti tuti h. nem,vagytok normálisak.Agykontroll meg mittom én mi ha akarnak úgyis kapcsolatba lépnek.Egyébként meg nem hiszem h. a NASA azért titkolózik mert a földönkívüliek(már ha vannak) olyan rohadt jó fejek lehetnek.Lehet hogy túl sokat tv-ztek.XD
2010. okt. 17. 17:12
24/34 anonim válasza:
...
volt 1 cikk amiben az volt hogy valaki betört a Nasa gépére és látott sok félét amit nem árult el.
és meglesz büntetve aki feltörte :)
nem törte fel csak betört .
nem vicc!
.............előző hozzászoló látszik milyen agymosott vagy.XD
2010. okt. 17. 17:22
25/34 anonim válasza:
Ha jó hangulatban vannak akkor nem basszák szét érte a seggét hanem figyelik egész életébe hogy ne adja ki az infokat ..
Hát valószínűleg már erre rá jöttek az 51 es körzetben . . . :D te ne menj el oda megkérdezni mert nem jutsz el oda élve . . . Sok olyan kiszivárgott hír van ami lehet hogy igaz de készült mellé fedősztori is így marad a bizonytalanság :D Ha meg akarsz tudni erről egy két dolgot ideje jól tanulni és menjél dolgozni oda ;) Amúgy a Ouija tábla nem jó erre a sátánista eredetű ezért lehet "veszélyes" ha valaki hisz benne (én nem nagyon) . . .
2010. okt. 17. 20:38
28/34 anonim válasza:
minek neked földönkívüli????
2010. okt. 18. 14:39
29/34 anonim válasza:
kantával
2010. okt. 23. 18:01
30/34 anonim válasza:
Vegyél egy hordó rumot,sétálj ki vele a Hortobágy közepére,kezd el szopogatni és mire elfogy Ők is odaérnek!!Nekem bevált!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!