Hogy küldik fel a netre, és észlelnek UFO-kat, ha nem is léteznek?
Úgy hogy vannak megmagyarázhatatlan ritka termèszeti jelensègek. Pl gömbvillám ,lidèrcfèny ,flermin,fura dèlibábok.stb
Vannak szupertitkos állami ,katonai,ès magán kísèrletek tesztrepülőgèpek amikről mit sem tudunk. Ès ez így is jó.
Ès pár unatkozó photosoppoló ès cgi mester aki kábítja a szegèny honpolgárokat a hülyesèggel. Gagyi videókkal.
persze ez jól is jön valakiknek..
Tehát az UFO = azonosítatlan repülő tárgy
Ez alapján UFO-nak számítanak pl. az alábbiak:
- titkos tesztrepülőgép, amit nem lehet azonosítani
- házi készítésű repülő, amit nem lehet azonosítani
- egy drón, ami feltűnik a légi irányítás radarján, és nem tudják azonosítani
És ez pedig a NEM UFO:
- földön kívüli eredetű légi jármű, amit beazonosítottak (pl. vadászgéppel megközelítették, és megnézték, felvételt készítettek róla = azonosították)
13.
Nem túl szerencsés szám ahogy jósolni sem.
Te mist hülyének nézed a nasat?
Vagy esetleg te veled van valami?
Te jól érzed magad :D
Nézz utána a NASA is esélytelennek tartja, hogy fejlett civilizációval találkozzon valaha is.Ha sikerül is felfedezni soha nem tudnánk hozzájuk eljutni sem ők hozzánk ugyanis már szinte mindent felfedeztek bejárható távolságban.Csak szólok, hogy a tudósok szerint egy a négyszázmillióhoz annak az esélye, hogy élet legyen egy bolygón.Ahhoz, hogy fejlett legyen ahhoz meg még sokkal de sokkal kisebb.Sajnos egy ideig én is hittem benne SŐT! bíztam benne, hogy fogunk találkozni (és bízok titkon a mai napig is) de sajnos olyan nagyok az univerzum méretei, hogy lehetetlen ha csak nem tudunk időt utazni és/teleportálni mert ahhoz, hogy ebből a galaxisból (tejútrendszer) kijussunk ahhoz még fénysebességgel is több mint 100000 évre lenne szükség (ha az átmérőjét tesszük meg) márpedig fizikai anyag nem lehet olyan gyors vagy gyorsabb mint a fény (nem én találtam kis Einstein mondta).Szóval bocs, egyenlőre ez lehetetlen megtalálni is rettenetesen sok idő lesz.
15.
Gondolom a lepontozás meg a felesleges fröcsögés helyett nem volt időd elolvasni amit linkeltem,de tőled nem is lehet többet várni.
"A NASA alkalmaz egy papot, hogy felkészüljön a földönkívüliekkel való találkozásra"
Ők biztosan többet tudnak nálad
15 ös vagyok:félre ne értse senki sem szerintem rajtunk kívűl léteznek még de nagyon nagyon nagyon nagyon kicsi az esély arra, hogy valaha is tudomást szerezzünk róluk vagy a kapcsolatot felvegyük velük.
Egy viszonylag jó kúpcsillaghalmaz felé küldtünk egy pár hetes rádiósugarat.
Az ismeretlen címzett 60000 év múlva kapja meg az üzenetet és még 60000 amíg visszaküldik tehát összesen 120ezer év.
Most milyen évet írunk? 2023 van éppen.
Na és az első piramisok meg ilyenek is csak pár ezer éve épültek fel.Most gondoljatok bele, hogy ez még egy viszonylag közeli hely (az a csillaghalmaz), és mégis csak az odavezető út hosszabb mint az emberiség ismert történelme.Az őskorból csak találgatni tudunk meg egy-két biztos információ van csak.
16 tudod te az egyik oldalát nézed a történetnek.Én meg a relatív oldalát.
És igen remélem, hogy neked lesz igazad.De én csak a sivár száraz tényeket mondom amivel a NASA is tisztában van mivel ezt nem én találtam ki, hanem ők állapították meg rohadt sok munkával.Értem én, hogy megtetszett neked ez az oldala az egésznek, de ez csak egy kis tájékoztatás, hogy ne bízd el magadat mint ahogyan én tettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!