Miért keverik sokan az ufokat a földönkívüliekkel?
Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 05:52
2/26 anonim válasza:
Mert a pufonauták mindig okosabbnak hiszik magukat. A náza is összevissza keveri a kozmikus dolgokat. Így a hétköznapi ember nagyon nehezen tájékozódik odakint, főleg ha pályára áll.
3/26 anonim válasza:
Mert az ufók földönkívüliek...
IGEN, tudom mit jelent az UFO-szó eredetileg, de a köznyelv nem úgy használja.
4/26 anonim válasza:
A köznyelvben az ufo-k a földönkívülieket jelentik, és ez jól van így.
5/26 anonim válasza:
Mert az összes tanulatlan butuska összekeveri a két kifejezést.
8/26 anonim válasza:
A cigányokat meg romáknak, a tolvajokat politikusoknak, a b*uzikat melegeknek, stb.....ilyen a nyelv.....van egy kényszer az emberben, hogy változtassa.
Az ufók szerintem aranyos szlengesítése a világegyetem más lakóinak.
9/26 anonim válasza:
Az a baj a keveréssel, hogyha egy idegen bolygóról jött nép itt elkezd a földünkön mindenfele gyarmatosítani, terra formálni, meg lehúzkodják itt emberek millióinak a redőnyt, akkor a sok balfék azt fogja hinni ufókra hivatkozva, hogy csészealjak keringőznek itt napszámba.
10/26 anonim válasza:
Igazából csak itt a fórumon fogja pár ember ezt hinni, az emberiség nagy része érteni fogja hogy a földönkívüliekről beszél az illető.
Lehet pont miattatok vezették be az UAP mozaikszót, ami mostantól szintén használható a csészealjakra, szivárványgömbökre, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!