Mi a véleményetek Andrew Dawson esetéről: tényleg lefilmezett egy óriást majd megölték miatta? (Missing 411)
Jobban összefoglalva:
https://www.youtube.com/watch?v=4_Y8gJJNZI8&t=606s
Ahogy nézem, az esetet sokan kötik a "Missing 411-hez", ami a rejtélyes eltűnéseket fogja össze, melyek nemzeti parkokban történtek.
Esetleg aki járatosabb a "Missing 411" terén, az kifejtheti ezt is.
Szóval Andrew lefilmezett valamit Brit Columbia (?) környékén, ahol élt. Többször futott bele gyanús útlezárásba, majd elkezdték követni és megfigyelni. Később kirakott egy olyan videót is, amiben azt mondja az egész megrendezett volt, de végig gyanúsan viselkedett. Aztán kitett egy másik, hogy nem volt megrendezett és utána már a gyászjelentés jött, hogy elhunyt.
Nekem fura, hogy bele van keverve a cia, mert szerintem nem ilyesmi a feladata. De aki esetleg jártas ebben is, akkor ezt is kifejtheti.
Kamunak elmenne, de azért senki sem olyan elkötelezett egy hoax irányába, hogy megölje magát, ezzel téve hihetőbbé (főleg úgy, hogy családja is volt).
Persze soha nem tudhatjuk, hogy mi zajlik egy ember fejében.
De eléggé gyanús, ha az illető tényleg meghalt.
Szerintetek mi történt?
Ez kicsit részletesebb videó róla:
Edward Snowdent, aki titkosszolgálati dokumentumokat, államtitkokat szivárogtatott ki nem ölte meg a CIA, de Dawsont, aki egy óriást filmezett eltette láb alól.
Én meg hülye vagyok.
Edward Snowden esete sokkal nagyobb médiafigyelmet kapott. Gondolom van egy határ, amin túl már nem kifizetődő az ilyen elhallgattatás. Plusz aki nekik dolgozik, az sokkal jobban ismeri a módszereiket és el tudja kerülni a halált. Mert ugye Edward Snowden maga is a cia-nak dolgozott.
De nem hiszem, hogy jó érv, hogy "akkor miért nem öltek meg mást is".
Meg mint írtam, felesleges a cia dolgon pörögni, mert maga Andrew Dawson is tévedhetett azzal kapcsolatban, hogy kiket lát.
Ő nem filmezett le semmit. A helyszínekről hazudott, hogy az antennát óriásnak állítsa be aztán máskor egy másik hegyet videózott ahol már nem volt ott az "óriás", stb.
A 411-es csávó viszont nekem teljesen hiteles és ami nekem a legfurcsább volt a szorijában az a hatóságok viselkedése. Ha nincs semmi különös miért mentek még a törvénnyel is szembe akár, hogy akadályozzák a nyomozgatását. De ugyanezt gondolom a Grandkanyon, az Antarktisz esetében is, ha tényleg nincs semmi miért akadályozzák az embereket ha bárki tényleg elszántnak bizonyul és fel akar deríteni valamit. Szkeptikusgeri is csinált róla egy műsort ha valakit érdekel mert magyarul én nagyon mást nem találtam róla.
Számomra a "411-es csávó" David Paulides a leghitelesebb a témában!!!
Több éve figyelem a csatornáját és azt kell mondjam, hogy lenyűgöző a munkássága! Hatalmas adatot elmezve megy utána pár elsikált és szándékosan elködösített paranormális témának.
Brit Columbia egy ritkán lakott hatalmas terület ahol sok a paranormális aktivitás, a CIA pedig miért ne tevékenykedhetne Kanadában , ha kvázi közös a védelmi politikájuk ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!