Valami megbízható infó Andrew Basiago-ról? Esetleg Frank Basiago-ról, aki az apja volt, és elvileg teleportot épített?
Ez elég ijesztően hangzik..de én nem annyira hiszem el, hogy ez igaz lenne..
A teleport azt jelenti, hogy egyik térből a másikba át tud "menni" a másikba? Pl New Yorkból Washingtonba?
Te amúgy személy szerint mit gondolsz erről?
elvileg igen, kb úgy történt. Discovery science-en volt amúgy. Láttam h neten is leírják ezt, nem tudom mit gondoljak. Egyrészt elképzelhetőnek tartom hogy a kormány tenne ilyet, mert akkor egy csomó ipari ágazatra nem lenne szükség, ha ez venné át a közlekedés helyét, viszont azt meg elég elképzelhetetlennek tartom hogy volt, aki már feltalálta, és nem osztotta meg az ismerőseivel- akiket meg lehetne kérdezni- csak a fiával.
Másrészről vannak nagy koponyák, ha most mutatna nekem valaki egy működő teleportot, és utazhatnék is vele, akkor nem mondanám hogy 'legvadabb álmaimban sem hittem volna' mert hát ott a bizonyíték hogy lehetséges :)
Nem lehet eldönteni igaz e vagy sem,mert nincs rá kézzel fogható bizonyíték.Ez azonban nem jelenti azt,hogy nem létezhet ilyen szerkezet hisz nem az első eset lenne,hogy magasabb körökben eltitkolnak valamit az emberek elől.Nyomós érv szól a mellett,hogy elhallgatnak előlünk bizonyos információkat.Hatalmas az ipari lobbi és egész egyszerűen nem engedheti meg magának,hogy egy korszakalkotó találmány miatt sutba vágja azt a gigászi hasznot amit a különböző iparágak hoznak nap mint nap.
És visszatérve a kiinduló ponthoz.A részecske gyorsító nem lenne alkalmas élőlények teleportálására mert senki nem élné túl azt az iszonyatos hőt és súlynövekedést amit a gép bekapcsolásakor érezne.Továbbá Einstein óta tudjuk,hogy a tér meggörbül a tömeg hatására és egy ponton át is szakadhat azaz,féregjárat keletkezhet.Tehát elvileg nincs szükség a fénysebességgel történő száguldásra-ami mellesleg univerzális szinten igen alacsony sebesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!