Mondanátok megbízható médiumokat? (ami nem kér olyan horribilis összeget. )
Én sosem értettem ezt a reinkarnáció izét. A buddhizmus szerint a lélek örök amíg meg nem világosodik(nem tom pontosan mit csinál) és ezután megszűnik(vagy vmi hasonló).
Ha így nől az emberiség létszáma, akkor honnét van ennyi lélek?
aki ismer is iylet sztem tuti nem fogja itt kiírni mindenkinek h olvassa ki is az!!!!!
ezek sz emberek nem hírdetik magukat úgy vanak vele h akiknek szüksége van rájuk azok majd megtalálják őket és hidd el némelyiknek határidő napló kell h mikor kihez kel menni szóval van ilyen de itt sztem senkitől ne várj segítséget...
Igazi médium nem kér pénzt. Nem győzöm hangoztatni, hogy aki ilyen szinten áll spirituálisan, rájött arra, hogy szemét dolog ebből pénzt csinálni.
12-16 17:10-nek pedig:
Hinduizmus szerint pedig mindennek van lelke. A víznek, az ásványoknak, fáknak, állatoknak... Egy bizonyos fejlettségi szintig csoportlélek, később pedig indivídum. Úgy keletkezik ennyi emberi lélek, hogy a fejletlenebb létformák, akik eljutnak arra a szintre beleszületnek emberi testbe. Ha megnézzük, hogy melyik népcsoportok száma nő, ezt lehet is látni. Én ebben hiszek, buddhizmust annyira nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!