Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mondanátok megbízható médiumok...

Mondanátok megbízható médiumokat? (ami nem kér olyan horribilis összeget. )

Figyelt kérdés
A keresztanyám édesanyja mesélt róla, hogy az egyik barátnője elment egy médiumhoz, aki vissza vitte őt az előző életeibe. Elvileg nagyon durva dolgokat látott és ki is borult utána... :/ Mind1 de engem nagyon érdekelne ez a téma, szóval, ha ismertek ilyeneket, légyszi írjatok :)
2011. dec. 15. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
mér nem kérdezed meg a keresztanyád barátnőjétől?
2011. dec. 15. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
ha médium, akkor várj otthon, gondolj rá, s megtalál!
2011. dec. 15. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább néz utána annak, hogy mi a hipnózis, hogyan működik és, hogy mekkora esély van rá, hogy a lelked 50 évvel ezelőtt emberi alakban létezett. (Utóbbit például a Waking Life-ban tárgyalják és csak úgy mellékesen: nagyon kevés)
2011. dec. 15. 23:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek: Sajnos már nem tudom megkérdezni, ...:( Egyébként meg köszönöm a válaszokat :)
2011. dec. 16. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem ezt a reinkarnáció izét. A buddhizmus szerint a lélek örök amíg meg nem világosodik(nem tom pontosan mit csinál) és ezután megszűnik(vagy vmi hasonló).

Ha így nől az emberiség létszáma, akkor honnét van ennyi lélek?

2011. dec. 16. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:

aki ismer is iylet sztem tuti nem fogja itt kiírni mindenkinek h olvassa ki is az!!!!!

ezek sz emberek nem hírdetik magukat úgy vanak vele h akiknek szüksége van rájuk azok majd megtalálják őket és hidd el némelyiknek határidő napló kell h mikor kihez kel menni szóval van ilyen de itt sztem senkitől ne várj segítséget...

2011. dec. 16. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

Igazi médium nem kér pénzt. Nem győzöm hangoztatni, hogy aki ilyen szinten áll spirituálisan, rájött arra, hogy szemét dolog ebből pénzt csinálni.

12-16 17:10-nek pedig:

Hinduizmus szerint pedig mindennek van lelke. A víznek, az ásványoknak, fáknak, állatoknak... Egy bizonyos fejlettségi szintig csoportlélek, később pedig indivídum. Úgy keletkezik ennyi emberi lélek, hogy a fejletlenebb létformák, akik eljutnak arra a szintre beleszületnek emberi testbe. Ha megnézzük, hogy melyik népcsoportok száma nő, ezt lehet is látni. Én ebben hiszek, buddhizmust annyira nem ismerem.

2011. dec. 23. 00:46
 8/8 SennaHikari válasza:
Ismerős téma. Én is megismertem az előző két életem, de ne hidd hogy jó, amikor rájössz, hogy hogyan és mikor fogsz meghalni, amit nem kerülhetsz el. Hidd el, addig jó, míg nem tudod.
2013. ápr. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!