Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufók mért az amerikaiaknak...

Az ufók mért az amerikaiaknak segítenek és nem az oroszoknak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Az oroszok is "segitenek", csak nincs arra ekeg ember hogy ezt magyarra forditsa.
2023. jan. 2. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Jobb szeretik a whiskyt a vodkánál.
2023. jan. 2. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
A nőstény űrlények a 24 centiset szeretik. :D Kössétek fel a gatyátokat, hímek.
2023. jan. 2. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Értelmezhetetlen a kérdése. Vagy mégis?

Az oroszok soha nem fogják elárulni - az amerikaiakhoz hasonlóan -, hogy mikor, milyen idegen lények látogatták meg országukat. Triplán szigorúan bizalmas dokumentumokban és filmtekercseken őrzik. Éltem a SZU-ban, tudom. Sajnos vagy nem sajnos, tudom.

S még egy: ufo, maga az "űrhajó": Unidentified Flying Object

A benne lévő élőlények: a humanoidok.

2023. jan. 5. 00:33
 5/7 anonim válasza:
#4, amennyiben az idegenek emberi alakúak, akkor humanoidok, remelem megemhedsz ennyi korrekciót 🙂
2023. jan. 5. 20:48
 6/7 Meton ***** válasza:
Nem tudom, mennyire komoly ez a kérdés. UFO van az amerikai oldalon és az orosz oldalon is, sőt a második világháború idején a németek is kísérleteztek vele. Ez mondjuk annyira nem titkos dolog, dokumentum filmek készültek mindegyikről. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem létezik olyan változat, ami titkos lenne, sőt szerintem biztosan van. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy egyikhez sincs köze a földön kívülieknek. Csak arról lehet szó, hogy civilek láttak titkos katonai projekteket tesztelni.
2023. jan. 6. 08:47
 7/7 Alain Delon ***** válasza:
Már csak azt kellene tudni, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy hogy tudna valakinek segíteni.
2023. jan. 9. 15:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!