Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufót láttam az előbb?

Ufót láttam az előbb?

Figyelt kérdés

Budapesten lakom, külső kerületben. Az előbb nyugatról keleti irányba haladt egy távoli, fehér fénypont az égen, amely nem vibrált és nem villódzott úgy mint ahogyan a repülőgépek szoktak. Csak fehér pont volt, és hasonló volt, mint a csillagok, csak ez mozgott és nyílegyenesen haladt nyugati irányba.

Az ég felhőtlen volt azon a részen, ahol a rejtélyes objektum haladt. Látszódtak a csillagok.

Ufóészlelés tanúja volnék?

2022. nov. 20. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Tuti valami műhold volt. Ha ufot látsz akkor abban nem fogsz kételkedni, hogy mit láttál.
2022. nov. 26. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha repült éw fogalmad sincs, mi lehet az, akkor az számodra azonosítatlan repülő objektum, azaz UFO.
2022. dec. 11. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:

A nemzetközi űrállomást láttad. A műholdak sokkal gyorsabbak.

De igen ufót láttál mivel lövésed sem volt mit is látsz.

2022. dec. 28. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha olyat láttál volna mint én a múlt években ami egyszerűen elképesztő volt akkor igen de ez csak egy ritka iridium műhold volt amit láttál szerintem de a nemzetközi űrállomás is gyönyörű fényes az éjjeli égbolton. A szokatlant keresd, ami a mozgásában a gravitációval ellentmond, színekben pulzáló, alakját változtató stb..
2023. ápr. 27. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!