Lehet hogy boszorkàny vagyok? A 18-ik szülinapomon pontosan vėrhold volt, illetve nem emberi megėrzėseim vannak szinte. 2-szer is bele làttam a jövöben amit megàlmodtam, ės imàdom a termėszetet.
Azėrt valljuk be elėg furi hogy pont a 18 ėletėvemben volt vėrhold, illetve mùltkor is kivàntam hogy bàrcsak lenne vihar esö stb ės aznap este vihar is lett :D.
a munkahelyemen nagyon ideges lettem egy emberre elkezdett vėrezni az orra rosszul lett, tudom vicces lehet vagy hùlyesėgnek hangozhat de ėn hiszek ezekben, ėrzėkeny is vagyok ezekre, illetve a màsvilàgra, aki jàrtas a tėmàban segítene?
A boszorkányság nem születési előjog, hanem válaszott életút. Ha van született hajlamod, előnyös, de nem tesz boszorkánnyá. A 18. életév a boszorkányok szokásai között nem jelentős, de ha számodra valamit szimbolizált, és meg tudod fejteni mit, akkor volt jelentése.
Ha érdekel a téma, nagyon széles irodalma van a boszorkányságnak(nem a középkori keresztény szempontból!), ha olvasgatsz a témában, el tudod dönteni, számodra járható életútnak tűnik e a dolog.
A természetszeretet jó kezdet, a boszorkányok mindig közel állnak a természethez, nem csak a társuk, hanem a munkaeszközük is egyben.
Mi az a vérhold?
Erősebb ellenfelek spawnolnak vagy mi? XDDD
2-Es köszönöm a hasznos vàlaszt :).
3-ehez nem kell rajongani a
misztikumėrt de elėg gàz hogy enyit nem tudsz a termėszetröl a holdròl hogy van vėrhold. 😬
4-Es szeretnėl te ilyen vasorrù bàba lenni 😘
Egy idióta kérdésre felesleges komolyan válaszolni. Egyébként a kérdező a leírtak alapján olyan személy akinek nem igazán való a boszorkányság, eleve azt se tudja miről van szó.
Mendenféle rosszindulat nélkül mondom, hogy azok az emberek akik felteszik a hatszázadik ilyen kérdést, amibe felsorolják hogy szerintük milyen képességekkel vannak megáldva, azokat nem a boszorkányság (vagy bármi hosonló) érdekli, hanem az önbizalomhiányt próbálják ezzel kompenzálni.
Ez a boszorkány vagyok, vannak megérzéseim (vagy valamilyen más képességem), ez meg az történt velem stb. egyenlő azzal hogy: különleges vagyok.
Ja sokaknak kezdődik így az érdeklődése gyerekkorban.
Aki ennyire elszállt, az nem fog tudni komolyan hozzáállni témához.
Beírtam a googlebe és ezer más dolgot dobott fel, mint amire gondolsz.
Az hogy te ezt alap dolognak feltételezed vagy ahhoz közel, nem kell a kutat mérgezni 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!