Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Aki nem hisz az ufókban az...

Aki nem hisz az ufókban az mivel indokolja?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 11:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%
Az ufo kérdés az tényleg olyan mint a vírusok bacik. Nem látjuk nem lehet tudni, senkit se kell diliházba zárni miatta. Én inkább csak olyanokat szoktam furának nézni, akik szerint pl Magyarországon mindenkinek jutna egy kertesház, biofarm, pedig még más országokhoz képest nagyon jól is állunk a területtel.
2022. nov. 6. 15:39
 22/35 anonim ***** válasza:
63%

#18 [kérdező]

"egy szavahihető haverom látot ilyet"

Az én szavahihető haverom nem egyszer annyira beszeszelt, hogy fehér egerek seregét látta maga körül.

Én mégsem hiszem, hogy ott voltak.

2022. nov. 7. 09:47
 23/35 anonim ***** válasza:
36%

Szóval kedves kérdező miért gondolod, hogy a szavahihetőség az jó?

Nem inkább bizonyíték kellene?

Mert ha jól tudom nincs senkinek sem végtelen tudása és tévedhetsz.

2022. nov. 7. 10:20
 24/35 anonim ***** válasza:
80%

Van bizonyíték.

Arra hogy valami repked.

De az ufo nem azt jelenti hogy űrlény.

2022. nov. 7. 12:23
 25/35 anonim ***** válasza:
83%
Ismerősöm nem hitt a magasvérnyomásba és nem szedte rá a gyógyszert, aztán 50 évesen 9 órás nyitott szívműtétje volt, hiába nem hitt benne.
2022. nov. 8. 12:10
 26/35 anonim ***** válasza:
26%

Pontosan, szóval mindannyian várjuk a gyógyszer vagy a műtét analógiának jelentését.

2022. nov. 8. 12:22
 27/35 anonim ***** válasza:
88%

Az idegenekben nem hinni kell, ez nem vallás. Gondolom ufók alatt nem ismeretlen repülő tárgyakra gondolsz.

Olyan elmondhatatlanul apró atomnyi porszem sem vagyunk a galaxisunkban, hát még a legjobb tudomásunk szerint végtelen univerzumban megszámlálhatatlan mennyiségű galaxissal benne, hogy kizártnak tartom hogy ne lenne az emberiségen kívül értelmes civilizáció benne, több is akár.

Szóval nem, nem hiszek benne, hanem valószínűnek tartom hogy nem vagyunk egyedül.

2022. nov. 9. 07:31
 28/35 anonim ***** válasza:
26%
27 Miért ez a neved hogy felettünk az óceán? Ez összefügg azzal hogy az óceán alatt mik vannak/lesznek állítólag?
2022. nov. 9. 10:25
 29/35 anonim ***** válasza:
83%

Ez egy név.

Egyéb irreleváns kérdés?

2022. nov. 9. 12:19
 30/35 anonim ***** válasza:
77%
Repül a bálna.
2022. nov. 9. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!