Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Aki nem hisz az ufókban az...

Aki nem hisz az ufókban az mivel indokolja?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 11:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%

Mindig meglep hogy mennyi tudatlan ostoba ember írogat ide.

"Mit tekintesz hivatalosnak? Az UFO-hívők kinyilatkoztatásait? :)))"

[link]

[link]

[link]

Elég hivatalos butácska? :)))

"A NASA igazgatója szerint nem vagyunk egyedül az univerzumban"

Kinek a véleménye ér többet?

#6/8 Szóval az országok saját magukat vizsgálják? Direkt úgy tesznek mintha nem tudnák? Ez csak egy összeesküvés elmélet.

"Nincs egyetlen hiteles, egyértelmű és éles fotó, videó se, miközben már minden ember zsebében ott lapul egy számítógéppel kombinált kamera és fényképezőgép."

Fogalmad sincs róla hogy miről beszélsz. A szuper 4k kamerád semmit se ér ha valami nagyon pici pöttyöt akarsz videózni.

2022. nov. 6. 12:49
 12/35 A nagy Levin ***** válasza:
64%

"Szerintem az a képtelenség hogy egyedül vagyunk."

Ezt nem is állítottuk. De az, hogy valahol néhány, vagy akár néhány ezer fényévre van egy (vagy több) másik bolygón is élet, az nem jelenti azt, hogy ide is járnak.

2022. nov. 6. 13:10
 13/35 anonim ***** válasza:
80%

"A NASA igazgatója szerint nem vagyunk egyedül az univerzumban"

És azt hol írja, hogy konkrétan ide jönnek?????

2022. nov. 6. 13:34
 14/35 anonim ***** válasza:
77%
A nem hitet ugyanúgy, mint a hitet semmivel sem kell indokolni.
2022. nov. 6. 13:44
 15/35 anonim ***** válasza:
60%

13-as, bár nem én vagyok a 14-es hozzászóló, így nem az ő nevében válaszolok, de ettől függetlenül ajánlom figyelmedbe és mindenki más figyelmébe is akit érdekel a téma, az alábbi videót, mi szerint a volt kanadai védelmi miniszter beszámolója szerint már legalább 3 faj itt él a Földön. De sok más egyéb érdekes dologról is beszél a videóban.

https://www.youtube.com/watch?v=98sM14521sk

2022. nov. 6. 14:05
 16/35 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk az hogy ha vannak ufók akkor miért pont pár 10 éve jöttek volna, miért pont ilyenkor? Ez akkora véletlen lenne. Ha vannak akkor sokkal előbb is ideérhettek. Vagy majd csak 500 év múlva érnek ide. De az hogy pont csak mostanában (múlt század) annak kicsi a valószínűsége.
2022. nov. 6. 14:24
 17/35 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó, ha léteznek nem most értek ide. Évezredek óta léteznek ufo észlelések a világ minden részén.
2022. nov. 6. 14:49
 18/35 A kérdező kommentje:
Nekem azért furcsa ez mert egy szavahihető haverom látot ilyet, akkor most vagy ő hazudik vagy én vagy meghülyült.
2022. nov. 6. 15:13
 19/35 anonim ***** válasza:
79%
3. Így van, aki anno olyanokkal jött, hogy vírusok meg bacik vannak azt diliházba zártuk, ma meg alapelv, hogy szülést nem a boncolás után végezzük.
2022. nov. 6. 15:34
 20/35 anonim ***** válasza:
76%
17. Ja meg miből gondoljuk, hogy földönkívüliek? Van kr. előtti szöveg, ahol hüllőemberekről írnak mint földi faj, vagy ha megnézzük van pár régi szanszkrit szöveg, ahol több emberi fajról írnak és nem random kategorizált rasszokról, ami országonként eltér.
2022. nov. 6. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!