Ha a NASA szerint az Ufóvadászat hasznos dolog, miért várt erre idestova 75 évet?
Figyelt kérdés
Mi Ufológusok már régen ezt mondjuk a NÁZÁ-nak. Miért csak most hallgat ránk? Sok fo*kos😂 [link] 2022. okt. 29. 15:40
11/21 anonim válasza:
Amit írtál rólam, az hazugság. Semmi sem támasztja alá
Senki sem fenyegetett téged. Én csupán tényeket közőltem rólad xd
12/21 anonim válasza:
Hogy szorultam volna anyámba?
Ez nem hangzik ténynek.
Félkegyelmű nyomorék?
Hát barátom ezt alá kellene támasztanod.
13/21 anonim válasza:
12 Te meg azt írtad idióta vagyok. Aki ilyeneket válaszol láttatlanban egy idegennek az olyan is
14/21 anonim válasza:
Nem logikus érv, hanem csak szimplán óvodás.
Tudod "Aki mondja másra, az mondja magára" mondás nem érv.
15/21 anonim válasza:
14 Hát aki láttatlanban ilyen szélsőséges betegséggel illet idegeneket, csupán mert nem tetszik a véleménye arról olyan dolgok igazak, amiket most nem is írok le.
16/21 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy csak az előadásmódomat tudod kritizálni.
Innen látszik, hogy szereted az agymenéseid kiírni és aztán csodálkozol, ha valakinek nem tetszik.
17/21 anonim válasza:
16 attól mert nem tetszik, nem jogos leidiótázni
19/21 anonim válasza:
18 nincsen. Mégis mitől lenne? :XD
Ostoba konteokban hiszel és általánosítasz
20/21 anonim válasza:
Akkor nekem is jogom van hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!