Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van másnak is hason ló ufó...

Van másnak is hason ló ufó története? Engem el raboltak és kiváncsi vagyok mást is-e?

Figyelt kérdés

Még gyerek voltam amikor ez meg történt. Anyáék lent voltak én meg fönn. Apám épen dolgozott. Bejött hozzám az ablakon egy fény és világított össze vissza. A következő pillanatban az ufók járműjébe voltam. Le kötöztek egy ágyhoz és egy csövet be raktak hátra. Ott vették le a DNS-t. Érdekes hogy nem voltam megilyedve tőlük. Láttam őket de csak homályosan. Az egyik azt mondta: prrr, prr-prrr-prrrr, prrrrrr! - de ez nem tudom mit jelenet. Aztán meginn otthon voltam az ágyba.

Volt mással is ilyen furcsa jelenség? Kiváncsi vagyok úgy hogy irjátok le.

2022. szept. 13. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológusodnak is beszéltél már ertől?
2022. szept. 13. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Prrr prrrrre pr prrrrrr prrrr prrr prrrr prrrr prrr prrrrrrrrrr pr pr prrr prrrrr prrrrr pr prr pr prrr prr
2022. szept. 13. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Velem gyermekkoromban SEM fordult elő, már akkor is épelméjű voltam.

Keresd fel pszichiátered

2022. szept. 13. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Szánalmasak ezek a mű helyesírási hibák.
2022. szept. 13. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

"hason ló ufó története"

UFO-történet esetén miért kell szegény lónak szétcsószott lábakkal a hasán feküdnie?

2022. szept. 13. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Velem, nem történt ilyesmi mert nagyon magas a tudatossági szintem, és a dnsemben magas a modoklorian, de ha szeretnèd le tudom fordítani neked. Semorgozita nyelvűl van,azt mondták hogy:

Vigyázzon, nehogy megfázzon valaki!"

2022. szept. 15. 11:00
 7/7 anonim válasza:
nyomorek ervin gheci
2024. márc. 28. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!