Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit kereshettek...

Szerintetek mit kereshettek Miskolc-Diósgyőr felett azok a csészealjak - UFO-k?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy nem akarom az "Azonosítatlan Repülő Tárgy" monológot hallani mert én is tudom, hogy az.

Apa nemrégen jött fel az autótól, és mondta, hogy a lépcsőházban lakó egyik néni mesélte, hogy ma hajnali 2-kor a bolt előtt mindenki ott csodálkozott mert egy csomó "valami" haladt el a fejük felett. Rögtön rákerestem az interneten és nagyon sok cikket találtam ezzel kapcsolatban. A Diósgyőri vártól indult el, lebegett egy kicsit - azalatt nem tom mit csinált - és egy 90°-os fordulattal eltűnt.

2010. szept. 25. 11:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Válaszolva a kérdésedre pedig nem 1 ember látta és elég nagy vonzásköre van, hogy ne legyen valós jelenség. nem 100% hogy ufó, de én mindenesetre hiszek neked.

Minden Jót: BG14/F

2010. okt. 20. 15:45
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszi...
2010. okt. 20. 15:53
 33/36 anonim ***** válasza:
Azért jöttek , hogy kikémleljék , hogy az izraeli kém repülők miért jöttek .
2010. okt. 26. 22:04
 34/36 NanoBattery válasza:

Üdv... :)

Szerintem csak lemerült a Lí-Ion akkujuk a garancia lejárta előtt és mivel erre jártak, ha már a kajájuk is elfogyott meg a vizük a sötétség leple alatt, be akartak vásárolni, de hát nem tudták, hogy ilyenkor még ennyi ember lesz a környéken... ;)

Félre téve a viccet, szerintem Lampionok voltak, ma úgy is mindenre ezt mondják, ami repül és világít... :XD)))

De lehet, hogy valakik éjjeli Repülő Modellekkel játszadoztak, és hülyíteni akarták az embereket... :)))

Az a Igazság, hogy sosem fogjuk megtudni, mert ha még is, akkor mi lennénk a Minden6tó. ;)

2011. aug. 9. 00:07
 35/36 anonim ***** válasza:
De kis buta vagy te utolsó!
2011. aug. 20. 12:49
 36/36 anonim válasza:
Ennyi analabéta szkeptikust egyhelyen... Simán lehettek ufók, én is láttam már élőben ;) léteznek.
2014. nov. 15. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!