Szerintetek mit kereshettek Miskolc-Diósgyőr felett azok a csészealjak - UFO-k?
Először is leszögezném, hogy nem akarom az "Azonosítatlan Repülő Tárgy" monológot hallani mert én is tudom, hogy az.
Apa nemrégen jött fel az autótól, és mondta, hogy a lépcsőházban lakó egyik néni mesélte, hogy ma hajnali 2-kor a bolt előtt mindenki ott csodálkozott mert egy csomó "valami" haladt el a fejük felett. Rögtön rákerestem az interneten és nagyon sok cikket találtam ezzel kapcsolatban. A Diósgyőri vártól indult el, lebegett egy kicsit - azalatt nem tom mit csinált - és egy 90°-os fordulattal eltűnt.
Majd leírom. Remélhetőleg fent tudok maradni.
Kíváncsi vagyok mások véleményére, de úgy látom egyesek itt igen viccesnek érzik magukat - holott korántsem azok - és azt hiszik, hogy akkor az ő ÍQ 0-al megválaszolták a kérdésemet. Pedig nem...
UFO-volt, de most lerántom a leplet:
Apa nemrégen jött fel az autótól, és mondta, hogy a lépcsőházban lakó egyik néni mesélte, hogy ma hajnali 2-kor a bolt előtt mindenki ott csodálkozott mert egy csomó "valami" haladt el a fejük felett.
Kiváncsi lennék arra a nénire meg a baráti társaságára, ha hajnali 2kor az utcán randalíroztak..
Én is láttam egy furcsa dolgot.. Mivel nem tudtam mi lehetett az, feltettem én is egy egyszerű kérdést azzal kapcsolatban, de persze én sem kaptam igazi választ..
www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1044129-lattatok-mar-ilyet-vagy-ehez-hasonlot
Az "agyi szinten nulla gyerek" vagyok;
- nem mondtam hogy nem lehetett UFO
- nem kérdőjeleztem meg az észlelést
- Te kérdeztél ilyen marhaságot: "mit kereshettek", erre adtam vicces választ
- Már 30 éve is kutattam az ufók után.
Szerintem aludj inkább, én is azt fogok.
Diósgyőr - FTC meccset nézték meg gondolom én.. de nem biztos nem értek a focihoz :)
Viccen kívül lehetett földönkívüli majd írd meg mi volt ma:)
itt leszek 1-ig kb:) na bye
Na császtok!
szóval én egy ufó vagyok... igen ufó, tudom mit jelent, azonosítatlan repülő tárgyat... de úgy beb@sztam hogy aztse tudom ki vagyok, és folyton repülök mint fing a tavaszi szélben.
A helyzet az hogy Qrva nagy kínba vagytok minek járunk ide hozzátok a földre. hát elmondom,hogy cefrézni,mert azon a qrva marson lósz@r se nől!!!! esetleg a saját trágyánkból tudunk
páleszt főzni, de azt meg csak poroltóval lehet kisérni olyan sz@r. itt meg nálatok olyan jól bebirunk B@szni,hogy egy hétig gombafelhőt büfögünk!
szerintetek, miért szoktak imbolyogva cikázni a gépeink az égen? na ugye!
tisztelettel: Imperiál Béla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!