Szerintetek mit kereshettek Miskolc-Diósgyőr felett azok a csészealjak - UFO-k?
Először is leszögezném, hogy nem akarom az "Azonosítatlan Repülő Tárgy" monológot hallani mert én is tudom, hogy az.
Apa nemrégen jött fel az autótól, és mondta, hogy a lépcsőházban lakó egyik néni mesélte, hogy ma hajnali 2-kor a bolt előtt mindenki ott csodálkozott mert egy csomó "valami" haladt el a fejük felett. Rögtön rákerestem az interneten és nagyon sok cikket találtam ezzel kapcsolatban. A Diósgyőri vártól indult el, lebegett egy kicsit - azalatt nem tom mit csinált - és egy 90°-os fordulattal eltűnt.
Ti tényleg ennyire unatkoztok, hogy nem tudtok mit kezdeni magatokkal?
Javítanék: halvány fogalmam sincs mit csinálhattak a bolt előtt, de szerintem a néni nem volt ott, inkább valami ismerőse mondta el neki. Csak, hogy ne kezdjetek el megint hülyeségeket gyártani: egy házaspár is látta az ufo-kat, ugyanabban az időpontban az erkélynél. Őket nem ismerem, az interneten olvastam.
Így terjednek a pletykák és a kitalált történetek!
Valaki kitalálta,hogy látott valamit,elmesélte egy ismerősének,az is tovább adta,végül apukád a boltban hallotta,és neked is elmesélte.
Azt senki nem tudja,hogy ki találta ki a sztorit!Ő pedig nevet a markába,hogy ennyien felültek a meséjének.
Máskor csak a saját tapasztalataidnak higgy,és ne ócsárold azokat,akik nem hisznek egy ilyen mesében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!