Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit kereshettek...

Szerintetek mit kereshettek Miskolc-Diósgyőr felett azok a csészealjak - UFO-k?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy nem akarom az "Azonosítatlan Repülő Tárgy" monológot hallani mert én is tudom, hogy az.

Apa nemrégen jött fel az autótól, és mondta, hogy a lépcsőházban lakó egyik néni mesélte, hogy ma hajnali 2-kor a bolt előtt mindenki ott csodálkozott mert egy csomó "valami" haladt el a fejük felett. Rögtön rákerestem az interneten és nagyon sok cikket találtam ezzel kapcsolatban. A Diósgyőri vártól indult el, lebegett egy kicsit - azalatt nem tom mit csinált - és egy 90°-os fordulattal eltűnt.

2010. szept. 25. 11:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

13:10 hozzáfüzném hogy az öreg néni és barátai mit csinálhatot hajnali 2-kor BOLT(!!) előtt

[link]

[link]

2010. szept. 25. 21:43
 22/36 anonim ***** válasza:

lemaradt

[link]

:)

2010. szept. 25. 21:43
 23/36 A kérdező kommentje:

Ti tényleg ennyire unatkoztok, hogy nem tudtok mit kezdeni magatokkal?

Javítanék: halvány fogalmam sincs mit csinálhattak a bolt előtt, de szerintem a néni nem volt ott, inkább valami ismerőse mondta el neki. Csak, hogy ne kezdjetek el megint hülyeségeket gyártani: egy házaspár is látta az ufo-kat, ugyanabban az időpontban az erkélynél. Őket nem ismerem, az interneten olvastam.

2010. szept. 26. 10:40
 24/36 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem apát és így most már jobban érthetőbb lesz: reggel mesélték a bolt előtt a néninek ezt a dolgot. Azt, h. hogyan kerültek oda akik látták, nem tudom. Egy kicsit félreértettem a dolgokat elnézést kérek.
2010. szept. 26. 10:49
 25/36 anonim ***** válasza:
Ezt csak ők tudhatják...
2010. szept. 26. 20:42
 26/36 anonim ***** válasza:

Így terjednek a pletykák és a kitalált történetek!

Valaki kitalálta,hogy látott valamit,elmesélte egy ismerősének,az is tovább adta,végül apukád a boltban hallotta,és neked is elmesélte.

Azt senki nem tudja,hogy ki találta ki a sztorit!Ő pedig nevet a markába,hogy ennyien felültek a meséjének.

Máskor csak a saját tapasztalataidnak higgy,és ne ócsárold azokat,akik nem hisznek egy ilyen mesében!

2010. szept. 26. 21:30
 27/36 anonim ***** válasza:
Engem kerestek, de ügyesen elbújtam.
2010. okt. 3. 21:29
 28/36 anonim ***** válasza:
Sőt, nem is, Pataky Attilát keresték! (előző
2010. okt. 3. 21:30
 29/36 A kérdező kommentje:
Nem őt vitték el 2x az "ufo"-k?
2010. okt. 4. 20:29
 30/36 anonim ***** válasza:
Hát ti tényleg nagy bal* vagytok. Ennyire nem tartjátok tiszteletbe a másikat?! Lehet, 11-12 éves fejjel *rva humoros, de akkor menjetek inkább klánháborúzni és ne itt nyomorékoskodjatok!!!
2010. okt. 20. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!