Szerintetek is lehetséges, hogy a reptoidok meg egyéb krixkraxi stb lények nem léteznek?
Figyelt kérdés
Közismert, hogy ezek a fajok mind kitaláltak, de hivatalos forrásból tudom hogy még idejönni sem akarnak2022. aug. 30. 11:57
21/29 anonim válasza:
Akkor miért hasonlítottad őket össze az előbb?
22/29 Ufokurtato007 válasza:
#21 Mert mindkettőnek a szava az adott szakterületen megkérdőjelezhetetlen.
23/29 anonim válasza:
Nem.
Vannak orvosok akik tévednek és életek múlnak a tévedésükön.
Nem megkérdőjelezhetetlenek plusz már csak kórházból befekvés után csak akkor küldhet haza és adja oda a papírod, ha egy másik orvos is aláírja.
Plusz ők iskolában tanulnak és évekig gyakorolnak más orvosok mellett.
Ez egy hivatalos hivatás több ezer éves multtal.
Hogy lehet Ufót kurtatni hivatalosan, akkora tudással kb. mint te?
Hol és hogyan lehet ezt tanulni?
24/29 anonim válasza:
Egyébként bármelyik pillanatban tűnhetnek fel uj fajok. Én pl most fedeztem fel a semorgozitákat. Még majd eldöntöm hogy ellenséges vagy barátságos faje.
25/29 anonim válasza:
Otatrukofu a legújabb faj, amit felfedeztek.
Szerintetek ez valós?
26/29 anonim válasza:
25# nagyon izgalmasan hangzik mit tudni róluk?
27/29 anonim válasza:
Nem tudom, de remélem kutató kolléga tud valamit!
28/29 anonim válasza:
Ufokurtato, azt hittem eddig hogy csak trollkodsz, de most ébredtem rá hogy egy full elmebeteg vagy aki komolyan gondolja.
29/29 anonim válasza:
Reptoidok biztos nem, maximum reptiliánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!