Szerintetek is lehetséges, hogy a reptoidok meg egyéb krixkraxi stb lények nem léteznek?
Figyelt kérdés
Közismert, hogy ezek a fajok mind kitaláltak, de hivatalos forrásból tudom hogy még idejönni sem akarnak2022. aug. 30. 11:57
1/29 anonim válasza:
Ufokurtató képzeletbeli barátjának az egyik ismerőse kapcsolatban van egy reptiliánnal, és sok infó szerintem onnan van.
Én pl a krixkraxiakban nem hiszek, mert tök gagyi űrhajóik vannak, azzal nem tudnának itt rallyzva menekülni a rájuk lôt rakéták elől 🤔
De biztosat csak ufókuró tudna mondani.
2/29 anonim válasza:
Nem értem hogy a szeptikusok miért találgatnak ki ilyen badarságokat. Marmint hogy nem léteznek. Hogy ne leteznének. Kössztudott hogy barmelyok ufilokppéduss vagy xenogeneológus segperc alatt bebizonyicsa a reptiliánok, a tiliánok, a drákóiak, krixkraxok, a sziriai ösmagyarok, a kisszurkék a nagy barnák, a rák, róka, csiga elefánt satöbbi satöbbi satöbbi létezését.
3/29 anonim válasza:
Reptoidok léteznek. Mindenki tudja, rengeteg kutatás van róluk neten. De ilyen krixkraxokat 404 talált ki a kábszira haluzva
4/29 anonim válasza:
Kedves kérdező és #2
Ameddig nem adsz elég bizonyítékot állításodról addig hamisnak vesszük.
Állításokat bizonyíték nélkül el kell utasítani.
5/29 Ufokurtato007 válasza:
Ha nem leteznenek, akkor nem lenne annyi észlelés, cikk, kep- és hanganyag a személyükkel kapcsolatban. Sakk-matt szkeptikusok.
6/29 anonim válasza:
Minden lehetséges. Pl. a farkam valójában egy kvantumágyú. Ez is lehetséges.
7/29 anonim válasza:
Léteznek,nem csak egy-két itteni troll találta ki őket,bár sokan sajnos azt hiszik.
8/29 anonim válasza:
Sakk-matt nem szkeptikus, az emberek egymásnak ellentmondó dolgokat is észlelnek, de attól még mind igaz?
9/29 Ufokurtato007 válasza:
#8 azon dolgokat nem validálják ufológusok, vagy akárki más tudományos személy. Amit az ufológusok mondanak, azt pedig tényként kell kezelni.
10/29 anonim válasza:
Végre! Ufokurtató taníts mester! Már azt hittem meg se jössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!