Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek is lehetséges,...

Szerintetek is lehetséges, hogy a reptoidok meg egyéb krixkraxi stb lények nem léteznek?

Figyelt kérdés
Közismert, hogy ezek a fajok mind kitaláltak, de hivatalos forrásból tudom hogy még idejönni sem akarnak

#UFO #reptoid #ufokurtatoegyidiota
2022. aug. 30. 11:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
64%

Ufokurtató képzeletbeli barátjának az egyik ismerőse kapcsolatban van egy reptiliánnal, és sok infó szerintem onnan van.

Én pl a krixkraxiakban nem hiszek, mert tök gagyi űrhajóik vannak, azzal nem tudnának itt rallyzva menekülni a rájuk lôt rakéták elől 🤔

De biztosat csak ufókuró tudna mondani.

2022. aug. 30. 12:12
 2/29 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem hogy a szeptikusok miért találgatnak ki ilyen badarságokat. Marmint hogy nem léteznek. Hogy ne leteznének. Kössztudott hogy barmelyok ufilokppéduss vagy xenogeneológus segperc alatt bebizonyicsa a reptiliánok, a tiliánok, a drákóiak, krixkraxok, a sziriai ösmagyarok, a kisszurkék a nagy barnák, a rák, róka, csiga elefánt satöbbi satöbbi satöbbi létezését.
2022. aug. 30. 12:56
 3/29 anonim ***** válasza:
22%
Reptoidok léteznek. Mindenki tudja, rengeteg kutatás van róluk neten. De ilyen krixkraxokat 404 talált ki a kábszira haluzva
2022. aug. 30. 13:21
 4/29 anonim ***** válasza:
13%

Kedves kérdező és #2

Ameddig nem adsz elég bizonyítékot állításodról addig hamisnak vesszük.

Állításokat bizonyíték nélkül el kell utasítani.

2022. aug. 30. 13:39
 5/29 Ufokurtato007 ***** válasza:
38%
Ha nem leteznenek, akkor nem lenne annyi észlelés, cikk, kep- és hanganyag a személyükkel kapcsolatban. Sakk-matt szkeptikusok.
2022. aug. 30. 13:59
 6/29 anonim ***** válasza:
39%
Minden lehetséges. Pl. a farkam valójában egy kvantumágyú. Ez is lehetséges.
2022. aug. 30. 14:35
 7/29 anonim válasza:
84%
Léteznek,nem csak egy-két itteni troll találta ki őket,bár sokan sajnos azt hiszik.
2022. aug. 30. 15:39
 8/29 anonim ***** válasza:
81%

Sakk-matt nem szkeptikus, az emberek egymásnak ellentmondó dolgokat is észlelnek, de attól még mind igaz?

2022. aug. 30. 16:50
 9/29 Ufokurtato007 ***** válasza:
15%
#8 azon dolgokat nem validálják ufológusok, vagy akárki más tudományos személy. Amit az ufológusok mondanak, azt pedig tényként kell kezelni.
2022. aug. 30. 16:55
 10/29 anonim ***** válasza:
91%
Végre! Ufokurtató taníts mester! Már azt hittem meg se jössz!
2022. aug. 30. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!