A kérdező szavazást indított:
IGEN
NEM
45 szavazat
2/22 anonim válasza:
Van is egy régi mondás erre: Meghalt Mátyás, oda az ufóság.
3/22 anonim válasza:
méghozzá alakváltó reptillián volt a Alpha Draconis nevű fajból...magyar nép fele sziriuszi másik fele reptoid! Fidesz az utobbi!
4/22 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni.
Látom is magam előtt az égen fényes világító foltként.
5/22 anonim válasza:
Miért?Mert nagy orra volt,és álcázta magát a nép között?
6/22 anonim válasza:
De ha ismeretlen repülő tárgy, akkor honnan tudod, hogy a Matyika volt az?
7/22 anonim válasza:
Kérdező!
te önmagadtól lettél ilyen szellemi fogyatékos, vagy a körülmények tettek azzá!?
8/22 anonim válasza:
Az tuti hogy alakváltó volt, mert gyakran álruhában járta az országot. :D
9/22 anonim válasza:
Nem hinném, hogy Mátyás egy azonositatlan repülő tárgy lett volna.
10/22 anonim válasza:
Elképzelhető, a korabeli feljegyzések alapján rendkívüli arcszerkezete és fizikuma volt, de ez csak egy a sok közül. Számomra a legmeggyőzőbb bizonyíték a korai halála. Tudom ez elsőre hülyeségnek tűnhet de egy ilyen fitt férfiember hogyan halhatott volna meg ilyen fiatalon. A teória lényege hogy a halála megjátszott volt, hogy visszatérhessen a megyfígyelésből és tájékoztassa a többi fajtársát a földön történtekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!