Az ufókutatók honnét informálódnak, hol szerzik tudásukat?
A kóklerek konteós oldalakról. Az ufológus szó egy elcsépelt szó. Aki igazán ezzel foglalkozna komolyan, az nem mondaná magát ufológusnak, egyrészt mert nem érezné úgy, csak egy embernek gondolná magát, aki szeret rejtélyeket megoldani. Másrészt mert az nem tudományos szakma. Aki komolyan foglalkozik vele, azok nyilvánosan kutatható dokumentumokból a különböző országok Szövetségi nyomozó irodájában. Bár ez utóbbi egy hobbi ufo kutatónak nem adható oda, maximum egy szövetségi nyomozónak, ha nincs titkosítva. De ők nem ufokutatók, sem nem ufológusok, csak egy rejtélyes ügy megoldását várják tőle pl., ami lehet hogy csak U.F.O. gyanús, de nem az.
Vagy vannak a milliárdosok akik saját U.F.O. megfigyelő szolgálatot hoznak létre, vagy finanszírozzák, mint pl. Rihanna.
Bocsánat javítom. A nyilvános dokumentumokat bárki kutathatja. A titkosítva levőket meg szinte senki. A nem nyilvános aktákat amik meg megoldásra várnak, azokat meg egy szövetségi nyomozó hivatalból kutatja.
Gyorsan akartam írni, és egybe írtam amit írni akartam az előbb :D. 11-es vagyok.
Hatos és tizes vagyok. Tessék, erről beszéltem a múltkor. De mivel olyan **** nagy élvezet a lepontozásmániákusoknak a lepontozás bármiféle indok nélkül, kééérlek, pontozzátok le ezt is a nulláig. Amúgy meg olvassátok végig ezt az oldalt. Ott van szövegbefoglalva a hatos válaszomra a bizonyíték.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__118..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!