Fideszesek, ti milyen oldalakrol informalodtok?
Hogy egy normális választ is kapjál:
Alapvetően szeretem a Mandinert, mert ott a facebook-os bejegyzések is be vannak írva, balról és jobbról is, hozzászólás nélkül(!).
Szoktam olvasni az indexet, meg a 24.hu-t, illetve még a 444.hu-t, bár az igazat megvallva, oda főleg a hozzászólás részleg miatt megyek.
A partizán videókra egy időben sokat néztem, de felhúzott a Karácsonyi transz énekessel, aki ráadásul hamis is volt, így azóta oda nem megyek.
A youtube-on még a the fair right-ot szoktam, az még érdekeseket tud hozni, bár nem hírcsatornaként.
Van a tldr eu nevű angol csatorna (munkás/libdem párti), azt szoktam eu viszonyokra, illetve néha a DW-t.
A Le Figaro-t is, ha van rá energiám (franciául középfokon beszélek, de kell még fejlesztenem).
Az RT és a South China Morning Post-ot is egészen szeretem, bár nem mindig érdekesek a hírek számomra.
(Az RT-nek több nyelven is van youtube csatornája, nyelvgyakorlásnak kiválóak! Bár most már vpn kell hozzájuk.)
Most miért lett lepontozva 3-as?
Csak azért, mert nem szeretjük, még korrekt választ adott teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!