Mennyire nehéz 1-2 métert fejlődni távolugrásban? Lehet erről valahol informálódni? (Többi lent)
Vagy én vagyok béna vagy tényleg nagyon kevés információ van a a neten a magyar tavolugrás eredményeiről.
Röviden, tömören, korábban (már akkor sem voltam fiatal, hogy igazán foglalkozhassak vele, már késő volt) 6,5 métert ugrottam minden edzés, rákészülés nélkül, csak úgy.
Amennyi információt találtam, az alapján 1 méter javítással országos bajnok is tud lenni valaki. 750-780 centiket ugranak itthon a legjobbak?! Legalábbis én ezt találtam.
2 kérdésem lenne igazából. Ha foglalkoztam volna vele időben, mennyi lett volna az esély, hogy a 6,5 métert 7,5-8 közé felhoztam volna?
A másik kérdésem, hogy hol tudok informálódni arról, hogy jelenleg országos versenyeken milyen eredményeket érnek el?
Kicsit zavar a tudat, hogy "mi lett volna ha..." Sosem fogom már megtudni, de azért jó lenne tudni, legalább elméletben, hogy egyáltalán a lehetőségem meglett volna-e arra, hogy érmeket nyerjek itthon, ha nemzetközi szinten nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!