Nem, csak egyre több az agyilag megcsúszott ember, akik terjeszteni tudják a képzelődésüket az Interneten, meg egyre több az alap videószerkesztési skillekkel felszerelt unatkozó troll hülyegyerek.
2022. júl. 20. 22:08
2/9 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. júl. 20. 22:10
3/9 anonim válasza:
Végem. 🤣
2022. júl. 20. 23:39
4/9 anonim válasza:
Jajj ne paráztass,így is eléggé bevagyok tojva már,mivel Robin Cook-tól az Invázió-t olvasom. :(
2022. júl. 21. 01:41
5/9 anonim válasza:
Galaktikus föderáció? Az UFO kutatók miből gondolják, hogy létezik ilyen?
És miért gondolják azt, hogy jó létet akarnak teremteni a bolygónkon és nem análisan megerőszakolni minden szarvasmarhát?
Ami a legfontosabb: Miért nem készűl ufókról egyetlen egy nagyfelbontású videófelvétel sem 2022-ben? Mindenkinek ott a kezében a mobil 4k-s kamerával.
2022. júl. 21. 02:06
6/9 anonim válasza:
Szerintem a háború miatt nőtt meg az ufo észlelések száma amit lehet:
-titkos katonai járművek amiket tesztelnek, vagy kivisznek europába Putyin végett.
-Tényleg földönkivüliek és attól félnek hogy egy atomháború lesz a vége ezért szemmel kisérik az embereket mert a föld mint bolygó védelme szerintem érdekli őket.
2022. júl. 21. 08:10
7/9 anonim válasza:
Majd ha a galaktipus föderáció egyesül az orosz föderációval, akkor nem foktok igy nevetni akkor nem ment meg más csak az alulfólia sisak!
2022. júl. 22. 08:59
8/9 UlfOrmson válasza:
Teljesen logikus, hogy egy invázió előtt mutogatod magad... Elég retard inváziós haderő lehet
2022. júl. 22. 14:43
9/9 anonim válasza:
Furán hangzik de szerintem a földönkívüliek valamilyen szinten próbálnak vigyázni ránk és magára a földre. Erre ad magyarázatot hogy miután feltalálják az atombombát azután lett rengeteg ufo észlelés főként az USA Déli részén mivel ott tesztelték a legtöbb bombát azért mert az emberiség rendelkezik olyan fegyverrel ami elpusztíthatja a földet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!