Mik azok a Reptiliánok?
15: "a történelmet olvasd már el. Már a középkorban is kizsákmányolták a jobbágyokat."
Miért, az ókorban a rabszolgákat nem?! :)
Szerintem ez sokkal mélyebbre nyúlik vissza a hivatalos történelemkönyveknél és sőt maga a történelem is állítólag meg lett hamisítva.
23: "Nem egy kulso ero hatasa"
És ezt te honnan tudod?
"Szerintem ez sokkal mélyebbre nyúlik vissza a hivatalos történelemkönyveknél és sőt maga a történelem is állítólag meg lett hamisítva."
Sajnos saját magad korlátozod.
Jó példa erre a Star Gate film amibe volt egy népcsoport akik nem tudtak felemelkedni es rettegtek egy szörnytől ami a faluban portyázott időnként. Oda vetődött sérülten az egyik SG csapattag talan Daniel es az o segitsegevel jottek ra, hogy az a szorny valojaban az ő gondolataik es felelmeik megtestesitoje. Igy konnyeden semlegesitettek es aztan felemelkedtek.
A mondanivaloja szimbolikus gyakran az ember sajat gondolatai, babonai, bizonytalansaga vagy téveszméi amik korlatozzak abban hogy objektivan lassa a dolgokat.
Hazugsagnak mondod a tortenelmet de kozbe meg egy vilagmeretu kincstar van es bizonyitekok hogy nem hazugsag. Regeszeti leletek, leveltari adatok, okori feljegyzesek es lehetne sorolni.
Az a szomoru hogy onmagatoknak gyartotok szornyeket sajat magatokat korlatozzatok.
25: és azokkal a leletekkel mi van, amiket eltitkolnak, ahová nem lehet betekintést nyerni?
(Vatikáni levéltár, töribe nem illő régészeti leletek stb.)
26-os ahhoz mi köze az általad vélt egész történelem egy hazugsághoz?
Ezzel nem magyarázod azt, hogy szerinted minden hazugság.
Pl. anno a régészek találtak óriáscsontokat, ami nem illett bele a történelembe. De van egy bizonyos betegség aminek következtében a növekedés nem áll le felnőtt korban sem. Az agyalapi mirigy termeli a növekedési hormont, emlékeim szerint ennek a jelenségnek az okozója az agyalapi mirigy jóindulatú daganata. A legelső lelet a gigantizmusról ókori lelet.
Láttam erről egy dokumentum filmet. Volt egy srác akinek külön kellett mindent egyénre szabni, még a házat is.
"Ezzel nem magyarázod azt, hogy szerinted minden hazugság."
Ezt nem én találtam ki, szintén csak olvastam, akárcsak te - azzal a különbséggel, hogy én nem személyeskedek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!