Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik azok a Reptiliánok?

Mik azok a Reptiliánok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 13:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

15: "a történelmet olvasd már el. Már a középkorban is kizsákmányolták a jobbágyokat."

Miért, az ókorban a rabszolgákat nem?! :)

Szerintem ez sokkal mélyebbre nyúlik vissza a hivatalos történelemkönyveknél és sőt maga a történelem is állítólag meg lett hamisítva.

2022. júl. 21. 15:29
 22/40 anonim ***** válasza:
21-es az ókort is említhettem volna, de nem akartam olyan nagyon visszamenni.
2022. júl. 21. 16:16
 23/40 anonim ***** válasza:
Amit jelképezni akartam a középkorral az csak az volt hogy nem új keletű a hatalomvágy, a kizsákmányolás és lehetne sorolni. Nem egy kulso ero hatasa hanem az ember cselekedetei amit befolyasolhat tobb minden pl. Neveles, vallas, kultura, hiedelmek, babonak, kulso mas orszagok(pl. Ellentetek) az egyen hatalomhoz valo allasa, kapzsisag es lehetne sorolni.
2022. júl. 21. 16:20
 24/40 anonim ***** válasza:

23: "Nem egy kulso ero hatasa"

És ezt te honnan tudod?

2022. júl. 21. 16:36
 25/40 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez sokkal mélyebbre nyúlik vissza a hivatalos történelemkönyveknél és sőt maga a történelem is állítólag meg lett hamisítva."

Sajnos saját magad korlátozod.

Jó példa erre a Star Gate film amibe volt egy népcsoport akik nem tudtak felemelkedni es rettegtek egy szörnytől ami a faluban portyázott időnként. Oda vetődött sérülten az egyik SG csapattag talan Daniel es az o segitsegevel jottek ra, hogy az a szorny valojaban az ő gondolataik es felelmeik megtestesitoje. Igy konnyeden semlegesitettek es aztan felemelkedtek.

A mondanivaloja szimbolikus gyakran az ember sajat gondolatai, babonai, bizonytalansaga vagy téveszméi amik korlatozzak abban hogy objektivan lassa a dolgokat.

Hazugsagnak mondod a tortenelmet de kozbe meg egy vilagmeretu kincstar van es bizonyitekok hogy nem hazugsag. Regeszeti leletek, leveltari adatok, okori feljegyzesek es lehetne sorolni.

Az a szomoru hogy onmagatoknak gyartotok szornyeket sajat magatokat korlatozzatok.

2022. júl. 21. 16:51
 26/40 anonim ***** válasza:

25: és azokkal a leletekkel mi van, amiket eltitkolnak, ahová nem lehet betekintést nyerni?

(Vatikáni levéltár, töribe nem illő régészeti leletek stb.)

2022. júl. 21. 18:32
 27/40 anonim ***** válasza:

26-os ahhoz mi köze az általad vélt egész történelem egy hazugsághoz?

Ezzel nem magyarázod azt, hogy szerinted minden hazugság.

Pl. anno a régészek találtak óriáscsontokat, ami nem illett bele a történelembe. De van egy bizonyos betegség aminek következtében a növekedés nem áll le felnőtt korban sem. Az agyalapi mirigy termeli a növekedési hormont, emlékeim szerint ennek a jelenségnek az okozója az agyalapi mirigy jóindulatú daganata. A legelső lelet a gigantizmusról ókori lelet.

Láttam erről egy dokumentum filmet. Volt egy srác akinek külön kellett mindent egyénre szabni, még a házat is.

2022. júl. 21. 18:56
 28/40 anonim ***** válasza:
Egyet se tudsz az általad felsoroltak közül mutatni, pl. töribe nem illő régészeti leletek. Linkelj egyet. :)
2022. júl. 21. 18:57
 29/40 anonim ***** válasza:
Magyarán akiket csúnya szörnyszülött óriásoknak gondoltak, azok valójában beteg emberek voltak szegények.
2022. júl. 21. 18:59
 30/40 anonim ***** válasza:

"Ezzel nem magyarázod azt, hogy szerinted minden hazugság."

Ezt nem én találtam ki, szintén csak olvastam, akárcsak te - azzal a különbséggel, hogy én nem személyeskedek. :)

2022. júl. 21. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!