Reptiliánok: 10 eset, amikor lencsevégre kapták a jelenséget: rég köztünk járnak? Mit gondolsz?
Ismert, hogy a reptíliánok beszivárogtak az emberek közé. Ők alkotják a bankrendszert, az ő embereik a vezetői réteg szerte a glóbuszon. Alakváltók. Az ókorig ők voltak az Istenek, nekik áldoztak a majáktól, aztékokon át indiáig minden ősi nép. Aztán egy felkelés után úgy döntöttek hogy a háttérben maradnak. Onnan manipuláltak tovább. Ők hozták létre a szabadkőművességet, cionizmust, illuminatit. Még eddig nem is láttam ezeket a videokat. Most csokorbaszedve megnázheted
Azt hogy unalmas és ártó amit művelsz. De már írtam hogy kontár photoshop egy hozzá nem értő ember kezéből.
Mig te a hátsódon csücsülsz ezeket a hülyeségeket írva addig ártarlan civilek futnak az életükért minden egyes nap mikor megszólal a légvédelmi sziréna a szomszéd országban.
Ártasz mindenkinek a hülyeségeddel! Vedd már észre!
Ja es videos effektek, trükkök amik szintén kontár munkák.
Már írtam hogy én ennél ezerszerte profibb videos effektet is láttam megosztva youtube-on aminel oda volt irva hogy ez nem valosag csak video effekt.
Ti meg minden ilyen szar pixeles, vagy kontar video effektekhez nem értő emberek szar munkait bekajaltok. Ideje lenne befejezni az ártó hülyeségeiteket.
8
Bejelentették. Így kipatodizalnibes megalázni egy nagy uralkodó halálát nem lehet és hatalmas gyökérség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!