Reptilián faj ami sok UFO eset mögött áll, a dinoszauruszok kihalásával jelent meg a Földön, majd elérve technikai maximális korlátait ezen a bolygón, eltávozott más naprendszerekbe,néha visszajönnek,ezek a híresebb UFO esetek?
Reptilián faj, ami az előző emberiség kipusztulásánál már jelen volt, egyfajta ellen civilizációként, már rég elhagyta a bolygót, amikor a fejlett kvantumszámítógépeikkel előre látták ezt a jövőképet, amit mi most megélünk.
Ők szoktak néha visszalátogatni a földre, pár embert elvinni, biológiailag megvizsgálni, és utána vissza teleportálják az otthonába.
Ezek az UFO-elrablásos esetek.Sima nyomonkövetése az emberi fejlődésnek.
Szerintem a drogot kicsit felejtsétek el mert egyik nagyobb butaság mint a másik.
Amúgy meg. Ha égen földön utaztok akár barlangba is mentek, az ember az egyedüli faj ezen a bolygón. Az univerzumban mi van az már egy kicsit más dolog de a földet az emberiség uralja sok bőrszinben.
Nem drogozok és kutattam eleget, hogy én így gondoljam.
Elfogadom a te allaspontod, kérlek legyél tisztelettel az én allaspontommal kapcsolatban is. Nem kell egyetérteni vele, de nem kell drogosnak sem nevezni.
Na ez az amiben nem tudok hinni.
Elképzelni el tudom, egy zs kategóriás filmben/ könyvben.
Könyv mondjuk már van.🤔
Hiszek abban, hogy vannak más, idegen fajok az univerzumban, ezt leszögezem.
De ha valóban itt kifejlődött egy reptilián faj, miért hagyta volna el a földet, akkor, amikor még a föld teljesen jó állapotban volt? Nem volt szennyezés sehol, pont jó volt a klíma, de ha olyan fejlettek voltak, ez nem is érdekelte volna őket.
Miért mentek el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!